Ale ja nie neguję istoty elementów tła, natomiast uważam, że przy pozowanym portrecie (a na taki mi te zdjęcia wyglądają) można by nieco inaczej skomponować tło - i tyle![]()
Szukaj
Ale ja nie neguję istoty elementów tła, natomiast uważam, że przy pozowanym portrecie (a na taki mi te zdjęcia wyglądają) można by nieco inaczej skomponować tło - i tyle![]()
Byc moze opisujac zdjecie zatracilem glowny cel poprzedniego postu: uwazam, ze Twoja propozycja innego komponowania tla nie ma wiekszego sensunie potrzebujemy calego telewizora zeby widziec, ze to telewizor, a poucinane elementy lepiej pokazuja charakteryzuja mebloscianke niz zrobilaby to czysta plaszczyzna ekranu tv
![]()
Puszki i słoiki...
Nie będę się kłócił, biorąc pod uwagę Twoje zdjęcia i moje pstryki nawet nie wypada mi się z Tobą spieraćJa na pewno próbowałbym inaczej kadrować, niekoniecznie lepiej, ale też świadomy jestem tego, że nie znając tamtego miejsca łatwo się mądrzyć - trudniej zrobić zdjęcie
Pozdrawiam![]()
Juz nie badz taki skromnytez swojego zdania pewnym byc nie moge. to tylko teoria.
Pozdrawiam
Puszki i słoiki...
Skontaktuj się z nami