Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Dziadkowie

Domyślnie Dziadkowie

Co sadzicie o tych zdjeciach? Wszelkie uwagi mile widziane

1.

2.

Domyślnie

Jak dla mnie super

Domyślnie

Plastyka super (świetne jest to szkiełko ), światło i BW są w porządku, centralne kadry mi nie leżą, ale zdjęcia z przewagą na +

Domyślnie

A mnie się podoba centralny kadr na tych zdjęciach

Domyślnie

Też nie jestem jakimś zwolennikiem "centrali" ale w tych dwóch fotach w ogóle mi one nie przeszkadzają, na plus trzeba jeszcze zaliczyć B&W

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek_L Zobacz posta
    Też nie jestem jakimś zwolennikiem "centrali" ale w tych dwóch fotach w ogóle mi one nie przeszkadzają...
    Dziadek OK, może być centralnie ze względu na pozę (ręce), natomiast ma "pociachane" tło - ucięty telewizor, kawałek szafy, wolałbym przesunąć kadr w prawo i w ten sposób uniknąć połówki szafy, a zmieścić tv, wówczas może byłoby lepiej; natomiast babcia ma taką pozę, że nijak mi central nie pasuje (że o tle nie wspomnę)

Ale spoko, ja tylko tak marudzę

Domyślnie

Archibald - zartujesz z tym tlem prawda?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Archibald - zartujesz z tym tlem prawda?
    Chciałem Marka sprowokować do dyskusji, ale zniknął... Tak zupełnie na serio to wadzi mi ucięty telewizor za dziadkiem, reszta OK

Domyślnie

jak dla mnie swietne portrety, a tlo buduje bardzo fajna atmosfere. Mebloscianka z całą kolekcją misternie poukladanych figurek,filiznaek itp - kazdy z przedmiotow ma swoja historie, kazdy skrywa fragment historii portretowanych osob , wszystko to tworzy fakture ktora kontrastuje z plaska tafla szkla wylaczonego telewizora.... ciszy, spokoju. Świetny klimat! I wcale nie potrzeba calego telewizora zeby widzec, ze to telewzor, a szafa z lewej absolutnie w niczym nie przeszkadza. Zdjecia są rewelacyjne!!
    Puszki i słoiki...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów