Szukaj
Plastyka super (świetne jest to szkiełko), światło i BW są w porządku, centralne kadry mi nie leżą, ale zdjęcia z przewagą na +
![]()
Też nie jestem jakimś zwolennikiem "centrali"ale w tych dwóch fotach w ogóle mi one nie przeszkadzają, na plus trzeba jeszcze zaliczyć B&W
![]()
Dziadek OK, może być centralnie ze względu na pozę (ręce), natomiast ma "pociachane" tło - ucięty telewizor, kawałek szafy, wolałbym przesunąć kadr w prawo i w ten sposób uniknąć połówki szafy, a zmieścić tv, wówczas może byłoby lepiej; natomiast babcia ma taką pozę, że nijak mi central nie pasuje (że o tle nie wspomnę)
Ale spoko, ja tylko tak marudzę![]()
Archibald - zartujesz z tym tlem prawda?
Puszki i słoiki...
jak dla mnie swietne portrety, a tlo buduje bardzo fajna atmosfere. Mebloscianka z całą kolekcją misternie poukladanych figurek,filiznaek itp - kazdy z przedmiotow ma swoja historie, kazdy skrywa fragment historii portretowanych osob , wszystko to tworzy fakture ktora kontrastuje z plaska tafla szkla wylaczonego telewizora.... ciszy, spokoju. Świetny klimat! I wcale nie potrzeba calego telewizora zeby widzec, ze to telewzor, a szafa z lewej absolutnie w niczym nie przeszkadza. Zdjecia są rewelacyjne!!
Puszki i słoiki...
Skontaktuj się z nami