Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Gosiak

Domyślnie

Gosiak jest pewnikiem szczęśliwa i zadowolona z tej sesji. Dla mnie tylko 4 jest naturalne no ale to moja subiektywna opinia. Trochę za bardzo ja ustawiałeś i nie powiedziałeś jej, że jest śliczną dziewczyną przed strzałem.
    I to widać, jest spięta. Pominę tu brak oka w 2 i takie nienaturalne 1, no ale.......... .
    Technicznie uważam, że jest super.
    Następnym razem albo rób z zaskoczenia albo szepnij dziewczynie miłe słówko o urodzie, o oczach itd i wtedy trach na matryce efekty.
    Pozdrawiam

Domyślnie

imo początkujące modelki nie powinny się uśmiechać na zdjęciach - robią uśmiech numer 34 i żadnego innego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mavierk Zobacz posta
    imo początkujące modelki nie powinny się uśmiechać na zdjęciach - robią uśmiech numer 34 i żadnego innego
    Dlaczego, właśnie początkujące powinny się uśmiechać i być fotografowane z zaskoczenia, wtedy wychodzą najbardziej
    naturalnie. Problem zawsze jest w tym, że nie umieją zapomnieć o aparacie i dlatego trzeba im w tym pomagać, zagadując.

Domyślnie

3;4;5 bardzo przyjemne. Super.
    Pozdrawiam Roman Margraf

Domyślnie

...bardzo miłe w odbiorze

Domyślnie

Przyjemne,ale tylko 4 podchodzio.Reszta ?Dlaczego sie uparłeś na takie kadrowanie.(1,2 i4)?
    Dodam jeszcze,że ładnie oświetlone.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baku127 Zobacz posta
    Przyjemne,ale tylko 4 podchodzio.Reszta ?Dlaczego sie uparłeś na takie kadrowanie.(1,2 i4)?
    5 miałeś na myśli.
    nie upierałem sie, dziewczynka ma 14 lat więc chciałem zrobić coś na topie wesoło i kolorowo
    niestety pare kadrów mam podobnych ale jest z czego wybierać.

Domyślnie

Ładnie zaświecone i ładne kolorki Bardzo dobrze że sie uśmiecha a co ma robić 14 latka
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Uprawnienia umieszczania postów