Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Kraków Extreme Winter Jam

to i ja dorzucę swoje trzy grosze z imprezy

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

reszta na www.tommysuperstar.com

Domyślnie

bobre te 3 gorsze
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

mi tez sie podoba ,inaczej pokazane niz te pokazywane przez innych do tej pory ,glownie chodzi mi o te szersze ujecia
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Domyślnie

mi sie najbardzij 5 tka podoba kadr podzielony w trzy kontrast i czysto dobry moment, no dla mnie ekstra noi Grzechu "człowiek cerata" fajnie na jasnym tle wyglada..

Domyślnie

tak się zastanawiam kim jesteś, kadry niektóre blisko mnie. Czy przypadkiem nie dałem tobie redbulla tam na rampie ?
    A zdjęcia super, trochę za szerokie kadry dla mnie ale dużo można zobaczyć co się dzieje na nich.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malita Zobacz posta
    tak się zastanawiam kim jesteś, kadry niektóre blisko mnie. Czy przypadkiem nie dałem tobie redbulla tam na rampie ?
    A zdjęcia super, trochę za szerokie kadry dla mnie ale dużo można zobaczyć co się dzieje na nich.
    to zdecydowanie nie mi go dałeś -ja sobie tam spacerowałem i gadałem głównie, a fotki przy okazji. trochę siedziałem na leżaku pod lądowaniem- po stroju to ciężko mi się opisać bo ciągle coś zdejmowałem/ubierałem, ale cały czas miałem na głowie brązową czapkę K2

Uprawnienia umieszczania postów