Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zdjęcia robione tak około 11 godziny. Akurat plątałem się po okolicy

Domyślnie

Musze powiedzieć, że nigdy nie widziałem takiego ładnego światła na zdjęciach. To przez to tak wyglądają. Robione koło południa? A i forma lotniska w Monachium sprzyja temu.
    Bez przesady gigabajtów nie, ale setki MB tak
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

bombel
    Gość

Domyślnie

Po pierwsze Zbychu - dziękuję za pamięć w sensie takim, że wspomniałeś moje zdjęcia; jest mi miło. I miło, że kogoś mogłem natchnąć do zrobienia tak ładnych zdjęć jak Twoje.

Po drugie skomentuję trzy pierwsze: są bardzo fajne! Oddają ładnie okolice, pasują tonacją i nastojem do tamtejszej architektury. Jeśli o mnie idzie, to mogę o tych obrazkach mówić w samych superlatywach. Przy okazji - mni eteż mówili, że wyglądają jak renderingi - choć były całkiem inne. Widać, to ta okolica tak wpływa na oglądających. Ta podłoga na przykład sprawia istotnie spore wrażenie.

No i po trzecie - naprawdę miło było mi obejrzeć te miejsca, które w sumie zapamiętałem sympatycznie - w dodatku ujęte w sposób, który mi się podoba.

Domyślnie

Fajnie,że pokazałeś to z takim światełkiem.Ja tam kilka razy byłem,ale nie miałem takiego szczęścia.Zwykle było duże zachmurzenie,deszcz lub ciemno,czas gonił.. i szczerze mówiąc nie było czego i czasu kontemplować.... Człowiekowi śpieszno było do wewnątrz....
    B.sympatycznie wyszło.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Wzorowo pokazana architektura. Ja w tym miejscu neistety tylko w srodku bywam
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jedynka i Dwójka extra.
    Trójeczka jakoś już mnie mi wchodzi, po obejrzeniu wcześniejszych

Domyślnie

Fajne swiatło, kolorystyka i obróbka. Może faktycznie wygląda na 3D, ale korzystnie

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze. Dzięki Wam wiem w którą stronę iść z obróbką Pozdrawiam !

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów