Zdjęcia robione tak około 11 godziny. Akurat plątałem się po okolicy![]()
Szukaj
Zdjęcia robione tak około 11 godziny. Akurat plątałem się po okolicy![]()
Musze powiedzieć, że nigdy nie widziałem takiego ładnego światła na zdjęciach. To przez to tak wyglądają. Robione koło południa? A i forma lotniska w Monachium sprzyja temu.
Bez przesady gigabajtów nie, ale setki MB tak![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Po pierwsze Zbychu - dziękuję za pamięć w sensie takim, że wspomniałeś moje zdjęcia; jest mi miło. I miło, że kogoś mogłem natchnąć do zrobienia tak ładnych zdjęć jak Twoje.
Po drugie skomentuję trzy pierwsze: są bardzo fajne! Oddają ładnie okolice, pasują tonacją i nastojem do tamtejszej architektury. Jeśli o mnie idzie, to mogę o tych obrazkach mówić w samych superlatywach. Przy okazji - mni eteż mówili, że wyglądają jak renderingi - choć były całkiem inne. Widać, to ta okolica tak wpływa na oglądających. Ta podłoga na przykład sprawia istotnie spore wrażenie.
No i po trzecie - naprawdę miło było mi obejrzeć te miejsca, które w sumie zapamiętałem sympatycznie - w dodatku ujęte w sposób, który mi się podoba.
Fajnie,że pokazałeś to z takim światełkiem.Ja tam kilka razy byłem,ale nie miałem takiego szczęścia.Zwykle było duże zachmurzenie,deszcz lub ciemno,czas gonił.. i szczerze mówiąc nie było czego i czasu kontemplować.... Człowiekowi śpieszno było do wewnątrz....
B.sympatycznie wyszło.
Pozdrawiam
Andrzej.
Wzorowo pokazana architektura. Ja w tym miejscu neistety tylko w srodku bywam![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Jedynka i Dwójka extra.
Trójeczka jakoś już mnie mi wchodzi, po obejrzeniu wcześniejszych![]()
Fajne swiatło, kolorystyka i obróbka. Może faktycznie wygląda na 3D, ale korzystnie![]()
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze. Dzięki Wam wiem w którą stronę iść z obróbkąPozdrawiam !
Skontaktuj się z nami