Bardzo ciekawe miejsce, obróbka tez mi się podoba.
Szukaj
Dziekuje Martix![]()
Byłem kiedyś przez chyba tydzień w Rye, przepiekne miasteczko.
Ładnie je pokazałaś chociaż osobiście wolałbym z kolorkami
Na nr 1 to Mermaid Street ? Zabrakło ogólnego widoku na tą uroczą uliczkę.
el.dzi, tak, niektore sa z M.S. ale te obejmujące calość mi nie wyszły, bo pokićkałam skosy
harb, dziekuje bardzo. stad moja ostatnia załamka, tak naprawde wyprawa byla na pobliską plażę w Winchelsea i zachod slonca tam mial byc wlasnie najwazniejszym elementem dnia, ja sie uwzielam sie na krajobrazy, a tu zdjecia z miasta wychodza mi lepsze, hahaha...
a tak przy okazji, w Rye pojawila sie ciekawa autorska galeria foto - perełka dla kazdego kto magicznym sposobem trafilby do tego przepięknego miejsca... zdjecia calkiem przyzwoite i autor ktory rzucił w diabły Londynskie smrodki na rzecz sielskiego wybrzeza i fot krajobrazu...
W Rye moja żona ma ciotkę więc jak kiedyś ją odwiedzimy to na pewno wstąpimya tak przy okazji, w Rye pojawila sie ciekawa autorska galeria foto - perełka dla kazdego kto magicznym sposobem trafilby do tego przepięknego miejsca... zdjecia calkiem przyzwoite i autor ktory rzucił w diabły Londynskie smrodki na rzecz sielskiego wybrzeza i fot krajobrazu...![]()
kurcze, trzeba bylo tak tydzien temu, to bym wpadla ja usciskac...
Dzien dobry, czy Pani jest ciocia zony kolegi ktory nazywa sie el.dzi... to znaczy my go znamy jako el.dzi z internetu ale tak naprawde nie znamy...? Bo my w tej wlasnie sprawie... przyszlismy na obiadek...![]()
Świetne miejsce i bdb oddany klimat.
Gratuluję![]()
NIKON - system
Klimatyczne kadry, ale przy obróbce usunąłbym te anteny z dachów.
Skontaktuj się z nami