Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Domyślnie

hehe fakt sens tego jest zapewne inny niż miał być pierwotnie, tłumacz pewnie nie zrobił tego jak trzeba a ktoś odpowiedzialny za korektę przeoczył

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Jak zwykle zresztą...
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Te testy...pewnie ustawili migawke osobno w trybie seryjnym...i poszlo 100 000 klapniec i padla.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

I akurat na 100 000 padła migawka

coś mi się wydaje że prawdopodobieństwo, że idealnie na 100 000 padła jest bliskie zeru

no żartowałem.

ale fakt jest faktem - że bliżej do 100tys niż dalej. Potem już tylko z duszą na ramieniu - czy padnie albo i nie padnie.
    Ostatnio edytowane przez Yerrusek ; 16-03-2009 o 16:37

Domyślnie

każdy z nas po zakupie puszki(ek)wydaje masę kasy na dodatki a to szkiełko, filterek, bateryjka idt i tego się nie liczy a czasem zbędnie wydana kasa. jeżeli 1 użytkownik klepnie 100 tys razy a koszt wymiany to około 600 zł to każde klepnięcie =0,006 zl więc koszt w stosunku do ceny zakupu i ilości wrażeń z focenia niewielki.
    Kto liczy kupując nowy samochód że ma przegląd co 10-15 czy 20 tys i płaci 1000 czy 2000 a tam się płaci za okres czasu lub przebieg w aparcie tylko za przebieg i rzeczywisty czas pracy . To taki inny punkt widzenia (mój )
    D700 N 24-70 + inne klamoty

Domyślnie

Tak - ale pod warunkiem, że kupujesz nowy korpus np: d200 i sam zaczynasz od zera, to rzeczywiście twoje wyliczenia są i dobre.

Ale w moim przypadku - chodzi o kupno d200 z przebiegiem 88 tys - więc to duża różnica.

Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yerrusek Zobacz posta

Ale w moim przypadku - chodzi o kupno d200 z przebiegiem 88 tys - więc to duża różnica.
    Dokładnie, może się okazać, że zrobisz (paradoksalnie) 3 zdjęcia i padnie migawka, ale również możesz zrobić 50tys, albo zrobisz 30tys i sprzedasz bo będziesz chciał wymienić na D300 ;] To takie gdybanie z fusów jest.

Konkludując, musisz być świadomy że 88tys to IMHO b. dużo, jeśli kupisz musisz się liczyć z faktem, że może (ale nie musi) migawka się skończyć...

PS Nie wiem jaka cena, ale ja bym nie kupował

Domyślnie

tak jak pisałem kupujesz nowy i jedziesz z używka jest jak z kobieta trafisz posłuży długie lata nie trafisz będziesz dokładał
    mój kolega wymieniał po 200 tys teraz ma ponad pól milona na D 200 i działa dalej ale on jest 1 właścicielem. Może raty 0% w MM i zakupić 300?
    D700 N 24-70 + inne klamoty

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polo Zobacz posta
    Może raty 0% w MM i zakupić 300?
    Ile tych rat dadzą maksymalnie?
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SlaWasII Zobacz posta
    Ile tych rat dadzą maksymalnie?
    Ostatnio było chyba 30x0%, a teraz jest chyba 20x0%

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów