hehe fakt sens tego jest zapewne inny niż miał być pierwotnie, tłumacz pewnie nie zrobił tego jak trzeba a ktoś odpowiedzialny za korektę przeoczył![]()
Szukaj
hehe fakt sens tego jest zapewne inny niż miał być pierwotnie, tłumacz pewnie nie zrobił tego jak trzeba a ktoś odpowiedzialny za korektę przeoczył![]()
Jak zwykle zresztą...
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
Te testy...pewnie ustawili migawke osobno w trybie seryjnym...i poszlo 100 000 klapniec i padla.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
I akurat na 100 000 padła migawka
coś mi się wydaje że prawdopodobieństwo, że idealnie na 100 000 padła jest bliskie zeru
no żartowałem.
ale fakt jest faktem - że bliżej do 100tys niż dalej. Potem już tylko z duszą na ramieniu - czy padnie albo i nie padnie.
Ostatnio edytowane przez Yerrusek ; 16-03-2009 o 16:37
każdy z nas po zakupie puszki(ek)wydaje masę kasy na dodatki a to szkiełko, filterek, bateryjka idt i tego się nie liczy a czasem zbędnie wydana kasa. jeżeli 1 użytkownik klepnie 100 tys razy a koszt wymiany to około 600 zł to każde klepnięcie =0,006 zl więc koszt w stosunku do ceny zakupu i ilości wrażeń z focenia niewielki.
Kto liczy kupując nowy samochód że ma przegląd co 10-15 czy 20 tys i płaci 1000 czy 2000 a tam się płaci za okres czasu lub przebieg w aparcie tylko za przebieg i rzeczywisty czas pracy . To taki inny punkt widzenia (mój)
D700 N 24-70 + inne klamoty
Tak - ale pod warunkiem, że kupujesz nowy korpus np: d200 i sam zaczynasz od zera, to rzeczywiście twoje wyliczenia są i dobre.
Ale w moim przypadku - chodzi o kupno d200 z przebiegiem 88 tys - więc to duża różnica.
Dokładnie, może się okazać, że zrobisz (paradoksalnie) 3 zdjęcia i padnie migawka, ale również możesz zrobić 50tys, albo zrobisz 30tys i sprzedasz bo będziesz chciał wymienić na D300 ;] To takie gdybanie z fusów jest.
Konkludując, musisz być świadomy że 88tys to IMHO b. dużo, jeśli kupisz musisz się liczyć z faktem, że może (ale nie musi) migawka się skończyć...
PS Nie wiem jaka cena, ale ja bym nie kupował
tak jak pisałem kupujesz nowy i jedziesz z używka jest jak z kobieta trafisz posłuży długie lata nie trafisz będziesz dokładał
mój kolega wymieniał po 200 tys teraz ma ponad pól milona na D 200 i działa dalej ale on jest 1 właścicielem. Może raty 0% w MM i zakupić 300?
D700 N 24-70 + inne klamoty
Skontaktuj się z nami