Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Kraków nocą

Domyślnie Kraków nocą

takie sobie trzy pstryki z dzisiaj

1.

2.

3.

no i bonus nie_polityczzny... kaczka na lodzie

X.

pozdrawiam noworocznie
    ArtX
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kaczka w pieknych kolorach ale siedzac poza GO troche drazni

1. przyjemna! odrobinke za jasna w jednym miejscu [chociaz to moze byc wina mojego laptopowego lcd ] ale calosc posadzona fajnie w kadrze i piekne kolorki

2. wyciagnalbym troche z cieni - te napisy na murze dobrze by kontrastowaly z piekna architektura plus [albo minus] - znowu odrobinke za jasno z prawej

3. szkoda ze tak pozno, chociaz z jednej strony moze to i lepiej bo robi sie mroczno ale dla mnie zbyt mocna dominacja czerni troszke psuje odbior - zrobilbym to odrobinke wczesniej... i moze obcial te luki na dole bo teraz tak sa ale ich nie ma...

Ogolnie rzecz biorac - calosc na plus! i wszystkiego dobrego w nowym roku!

Domyślnie

sluszne uwagi, dzieki kaczke probowalem upolowac ostrzejsza, ale france ciagle chodzily i sie ruszaly.. potem mi sie juz znudzilo :]

pozdr.
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

mnie podchodzą nr 2 i 3 pozdrawiam

Domyślnie

Nr 3 bardzo fajny.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Świetna 1, natomiast Kaczka w genialnych kolorach, szkoda troche tej ostrości.

Domyślnie

matko swieta, ale starocia wygrzebales.. juz zapomnialem totalnie o tych zdjeciach

Domyślnie

Wybacz - ale "krakau" jest nie do przyjęcia. Mam alergię na zniemczanie polskich nazw. Zmieniam tytuł.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Wybacz - ale "krakau" jest nie do przyjęcia. Mam alergię na zniemczanie polskich nazw. Zmieniam tytuł.
    alez nie ma problemu To bylo rok temu i nawet nie pamietam co mi chodzilo po glowie, ze akurat taki tytul dalem
    pozdrawiam
    Art.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów