Skojarzyło mi się to zdjecie od razu z fotografią Jeff'a wall'a, która przedstawia faceta siedzącego na ulicy, otwierającego karton "rozbryzgującego" mleka...
Szukaj
Skojarzyło mi się to zdjecie od razu z fotografią Jeff'a wall'a, która przedstawia faceta siedzącego na ulicy, otwierającego karton "rozbryzgującego" mleka...
Nie doświetlalem, miękko bylo bo światelo rozproszone przez budynkiParka przez chwile byla osamotniona,strzelilem poziomo,pionowo... a po chwili ulice zapelnili przechodnie. Pzdr
He hetrafilo mi się "jak staremu psu na obcej wsi za....." wiadomo co
Nie martw się, moja wioska ma 13 obejść, ale na miejscu zamieszkania świat się nie kończyPzdr
Tym bardziej gratulujeNie doświetlalem, miękko bylo bo światelo rozproszone przez budynki Parka przez chwile byla osamotniona,strzelilem poziomo,pionowo... a po chwili ulice zapelnili przechodnie. Pzdr![]()
Kompletnie się nie zgadzam z takim stwierdzeniem. Nikt nic nie musi. To że kogoś interesuje street, nie znaczy, że musi powielać schematy. Chyba że komuś akurat podoba się taki motyw, to droga wolna
Mnie interesuje fotografia uliczna i nie czuje się w obowiązku zrobienia jakiegokolwiek tematu/zdjęcia/motywu tylko z tego powodu, że jak street to musi być to czy tamto..
Właśnie na tym polega piękno tworzenia, że każdy może tworzyć to co chce.
Do Autora fotografii: jeszcze raz gratuluję drugiego zdjęcia, też zastanawiałam się, czy przypadkiem nie było pozowane, więc jeśli nie to tym bardziej należy się uznanie
Pozdrawiam
a ja nie rozumiem czemu ludzie nazywają zdjęciami "prace" to tak przez nadęcie czy co?
taka zupełnie zbędna nomenkaltura. jeszcze jakby te zdjećia były 7 cudem świata to jasne, rozumiem - są to prace. ale takie coś??? no nie bardzo do mnie to trafia
Skontaktuj się z nami