Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Skojarzyło mi się to zdjecie od razu z fotografią Jeff'a wall'a, która przedstawia faceta siedzącego na ulicy, otwierającego karton "rozbryzgującego" mleka...

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    ooo masz dobre oko do streetu bardzo dobrze wypatrzone pierwsze - choć nie leży mi konwersja - ale to szczegół. Za to już dwójka jest na tyle dobra, że nie ma sensu ani potrzeby czepiać sie czegokolwiek - wygląda jakby parka była jakoś doświetlana - a zakładam, że to wypatrzony na ulicy obrazek (?!) - jeśli tak to pozazdrościć miękkiego światełka!
    Nie doświetlalem, miękko bylo bo światelo rozproszone przez budynki Parka przez chwile byla osamotniona,strzelilem poziomo,pionowo... a po chwili ulice zapelnili przechodnie. Pzdr

Cytat Zamieszczone przez asha Zobacz posta
    Oklepane czy nie, każdy musi zaliczyć taki strzał jak się chce zajmować "streetem". Mi się podoba. Pewnie trzaskałabym takie same, tylko brak mam i spektakularnych marek i spektakularnych bezdomnych...tutaj tylko pijacy i biedronka pzdr
    He he trafilo mi się "jak staremu psu na obcej wsi za....." wiadomo co
    Nie martw się, moja wioska ma 13 obejść, ale na miejscu zamieszkania świat się nie kończy Pzdr

Domyślnie

Nie doświetlalem, miękko bylo bo światelo rozproszone przez budynki Parka przez chwile byla osamotniona,strzelilem poziomo,pionowo... a po chwili ulice zapelnili przechodnie. Pzdr
    Tym bardziej gratuluje
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asha Zobacz posta
    Oklepane czy nie, każdy musi zaliczyć taki strzał jak się chce zajmować "streetem".
    Kompletnie się nie zgadzam z takim stwierdzeniem. Nikt nic nie musi. To że kogoś interesuje street, nie znaczy, że musi powielać schematy. Chyba że komuś akurat podoba się taki motyw, to droga wolna
    Mnie interesuje fotografia uliczna i nie czuje się w obowiązku zrobienia jakiegokolwiek tematu/zdjęcia/motywu tylko z tego powodu, że jak street to musi być to czy tamto..
    Właśnie na tym polega piękno tworzenia, że każdy może tworzyć to co chce.
    Do Autora fotografii: jeszcze raz gratuluję drugiego zdjęcia, też zastanawiałam się, czy przypadkiem nie było pozowane, więc jeśli nie to tym bardziej należy się uznanie
    Pozdrawiam

Domyślnie

a ja nie rozumiem czemu ludzie nazywają zdjęciami "prace" to tak przez nadęcie czy co?

taka zupełnie zbędna nomenkaltura. jeszcze jakby te zdjećia były 7 cudem świata to jasne, rozumiem - są to prace. ale takie coś??? no nie bardzo do mnie to trafia

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    a ja nie rozumiem czemu ludzie nazywają zdjęciami "prace" to tak przez nadęcie czy co?

taka zupełnie zbędna nomenkaltura. jeszcze jakby te zdjećia były 7 cudem świata to jasne, rozumiem - są to prace. ale takie coś??? no nie bardzo do mnie to trafia
    Nawet nie wiedzialem że tak napisalem, tzn "prace"... to takie straszne jest ? Pani w przedszkolu też oceniala moje "prace" (patrz: bohomazy) ale za Picassa się nie mialem W fotografii (chyba dobre slowo?) raczkuje dopiero doceniam krytykę, ale zdjęć a nie pisowni
    Pzdr

Domyślnie

Bo powalająca większość z nas tu obecnych nigdy nie zrobi zdjęcia które można nazwać "pracą" zawierającego jakiś wyższy poziom artyzmu. Ale dlaczego odbierać im radość nazywania swoich zdjęć na wyrost? Przeszkadza Ci to w czymś? Zaniża poziom prawdziwych "prac"?
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

dobre pomysły, sprzęt przyzwoity, wykonanie coraz lepsze
    to tak przez nadęcie czy co?

Pozdrawiam serdecznie
    forum.niekojarze.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów