To maja 2 praca na tym forum, więc nadal debiut.
Wiem że moglo być dużo lepiej, doradźcie na co następnym razem powinienem zwrócić większą uwagę?
Dzięki
1. Kontrast
![]()
Szukaj
To maja 2 praca na tym forum, więc nadal debiut.
Wiem że moglo być dużo lepiej, doradźcie na co następnym razem powinienem zwrócić większą uwagę?
Dzięki
1. Kontrast
![]()
Fotka może się podobać tylko te odblaski w szybie szkodzą .
Świetnie wypatrzone jak dla mnie bomba![]()
Dzieki
Widzę że wielkie zainteresowanie wzbudzilemDorzucam coś z innej bajki, może tym razem więcej napiszecie.
Para zakochanych odpoczywala na chodniku...
Pzdr![]()
Oba mi się podobają, 2 nawet bardziej.
Na jedynce trochę za ciemną i za bardzo kontrastowo, nie mam tu na myśli oczywiście tematu zdjęcia.
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
Drugie zdjęcie świetne, bardzo ciekawe połączenie kolorów. Piękny rudy!
Natomiast pierwsze niestety nie podoba mi się zupełnie. Temat pokazany w mega oklepany sposób. Ale to tylko moje subiektywne odczucie.
Pozdrawiam
Dzięki za uwagi, doceniam![]()
ooo masz dobre oko do streetubardzo dobrze wypatrzone pierwsze - choć nie leży mi konwersja - ale to szczegół. Za to już dwójka jest na tyle dobra, że nie ma sensu ani potrzeby czepiać sie czegokolwiek - wygląda jakby parka była jakoś doświetlana - a zakładam, że to wypatrzony na ulicy obrazek (?!) - jeśli tak to pozazdrościć miękkiego światełka!
Oklepane czy nie, każdy musi zaliczyć taki strzał jak się chce zajmować "streetem". Mi się podoba. Pewnie trzaskałabym takie same, tylko brak mam i spektakularnych marek i spektakularnych bezdomnych...tutaj tylko pijacy i biedronka
pzdr
Skontaktuj się z nami