Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Katedra

Domyślnie Katedra

Zdjecie z bitwy "Walczacy z kosciolami". Co o nim sadzicie? Szczegolnie ciekawy jestem, jak brak prostowania wplynal na odbior zdjecia. Z gory dzieki za opinie!

Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

ładnie mnie się podoba - natomiast w tym wypadku gdzie pierwszy plan masz zagospodarowany postaciami prostowanie a raczej jego brak mnie osobiscie nie przeszkadza

Domyślnie

Wolę proste.
    Podoba mi się Twoja architektura,nawet B&W....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

autograf
    Gość

Domyślnie

Malasana - kapitalne zdjęcie!
    Doskonała konwersja! Bardzo ładny kadr! Jak przysłałeś mi tą pracę, wiedziałem, że na nią będę głosował.

Walczący z kościołami?

Tak, tak sobie interpretowałem tytuł bitwy. "Mały ludek vs. olbrzymi kościół!"
    Koniecznie musiało być krzywo, czy też przerysowane! Wg mnie. Najlepsze zdjęcie w tej bitwie i chyba najlepsze Twoje!
    Żałuję tylko, że trzeci plac miało..

Wyrazy uznania dla Ciebie!

Domyślnie

Niestety leci do tyłu, ale poza tym OK.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

kulten
    Gość

Domyślnie

W pisanie postaci w kadr stanowi super pomysł. Bardzo dobre bw.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Malasana - kapitalne zdjęcie!
    Doskonała konwersja! Bardzo ładny kadr! Jak przysłałeś mi tą pracę, wiedziałem, że na nią będę głosował.

Walczący z kościołami?

Tak, tak sobie interpretowałem tytuł bitwy. "Mały ludek vs. olbrzymi kościół!"
    Koniecznie musiało być krzywo, czy też przerysowane! Wg mnie. Najlepsze zdjęcie w tej bitwie i chyba najlepsze Twoje!
    Żałuję tylko, że trzeci plac miało..

Wyrazy uznania dla Ciebie!
    To bardzo mile co piszesz, dzieki Widac, ze co do interpretacji tematu, mielismy podobne podejscie.

A bycie w pierwszej trojce to i tak dla mnie sukces Chyba zaczne czesciej bawic sie w pojedynki i bitwy, spodobalo mi sie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów