Mój pierwszy RAW. Kiedy zrobiłem to zdjęcie uznałem, że fajnie ale po co. I jeszcze przez najbliższy rok fociłem w JPGach
Wróciłem do tego RAWa z sentymentu 5 lat później (wczoraj wieczorem), wywołałem i obrobiłem.
Szukaj
Mój pierwszy RAW. Kiedy zrobiłem to zdjęcie uznałem, że fajnie ale po co. I jeszcze przez najbliższy rok fociłem w JPGach
Wróciłem do tego RAWa z sentymentu 5 lat później (wczoraj wieczorem), wywołałem i obrobiłem.
fajna kolorystyka fajne swiatelko podoba sie jednak te druty![]()
I taka kolorystyka była czy taka Ci się podoba?
Druty świetne, nadają klimat.
Krzysztof Paszkiewicz
Świetne drzewa,takie......kalafiorowate...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
No, wywołanie tego RAWa, to mysle, mogłoby byc lepsze![]()
I'm not always right, but I'm never wrong...
Dlaczego tyle cieni pozostawiłeś? Zdjęcie ma swój urok, kolorystyka na plus, czuć kalifornijskie ciepło i tak trochę lata 70-80, Cudowne lata.
mnie podoba się tutaj wszystko, kolor jaki zrobiłes , kadr, słupy i własnie druty dopełniaja całosci - bdb. inne, ciekawe, z klimatem![]()
świetny klimacik ... podoba się.
Druty to nieodłączny element takich mieścin a cienie to rzecz całkowicie naturalna czyż nie?
Kolorystyka dość..specyficzna ale nie wiedzieć czemu pasuje mi do tego klimatu. O.
Cienie zwłaszcza w drzewach są mz zbyt czarne, więc ja ze swej strony zaleciłbym nieco wyciągnięcie z nich. Chyba, że wizja autora była taka nie inna.
Skontaktuj się z nami