Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Aga

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Dzieki za odwiedziny.
    mOSAd bardzo cenie sobie Twoje zdanie. Dzieki.

Domyślnie

W tej kolorystyce to tylko 5 i 8. Z tą różnicą, że 8 ma naprawdę styl i kolorki świetnie pasują.
    Tez nie za bardzo lubię taki szpital na zdjęciach ale to tylko rzecz gustu.
    Ty tworzysz i to Tobie ma się podobać.

Domyślnie

ładnie,ale jak dla mnie za dużo żółtego.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Troche jeszcze przynudze i dodam dwa. obiecuje ze ostatnie. To tak dla mOSAda (bez granatowego)

9.

10.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Troche jeszcze przynudze i dodam dwa. obiecuje ze ostatnie. To tak dla mOSAda (bez granatowego)
    Dla mnie?! Ależ nie trzeba było. Aż się wzruszyłem...

Ale niestety tak to jest, często wolę zdjęcia czarno białe, bo nie widać na nich rażących zestawień. Czy to przez obróbkę, czy to przypadek, czy kiepski makijaż itp. Stąd kolorowe zdjęcia wymagają o wiele większego wysiłku i zmysłu czy wyczucia (lub po prostu wiedzy). Taka tonacja jak powyżej też pozwala sprowadzić kolory do jednego poziomu. Stąd moje odczucia względem tego granatu. Niestety na 9-tce się go skrawek ostało i mnie też drażni, ale nie da się usunąć bez naruszenia kompozycji. No i zdjęcie znów nie z góry, więc jak dla mnie znów na plus. Słabiej wyszedł za to zgnieciony trochę biust.
    Ogólnie niezłe światełko do zdjęć modowych (bo tak raczej skategoryzowałbym te portrety). Mocne, płaskie, ale równomierne - ma to swój urok. 5-tka cierpi właśnie ze względu na zbyt mocno spłaszczoną twarz. A 10-tka... oddal się trochę od zdjęcia i spójrz na nogi. Pod jakim one kątem są do tułowia? Coś tu dziwnego się stało z perpektywą i nogami Nie podoba mi się ten niuansik.

Ogólnie zdjęcia fajne i technicznie dobre, ostre. A detale, o których wspominam, to tak już po prostu kolejny etap, gdzieś daleko za podstawami samego rzemiosła.

EDIT: Zapomniałem dodać! Modelka blondynka - zdecydowanie na plus, naturalna, ładny uśmiech, zgrabna itp, itd. Dobrze wychodzi zarówno w "poważnej" jak i uśmiechniętej konwencji.

Domyślnie

rewelacyjne zdjęcia - bardzo podoba mi się obróbka, o urodzie modelki nie wspomnę

Domyślnie

Brawo bardzo fajne kadry i fajna obróbka. Jeszcze raz gratuluję, natomiast jęsli miałbym się czepiać to tylko do obciętego buta na fotce nr 4.

Domyślnie

5 i 9 najlepsze, wyróżniają się, reszta taka sobie. Mogło być lepiej.

autograf
    Gość

Domyślnie

Osiem, osiem, osiem!

Na drugą zmianę dziewięć

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów