Jedynka ok, podoba mi sie, pomimo, ze kadr dosc ciasny. Natomiast dwojka nie trafia do mnie.
Szukaj
Jedynka ok, podoba mi sie, pomimo, ze kadr dosc ciasny. Natomiast dwojka nie trafia do mnie.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Coś dziwnego stałą się z ramką na dwójce.
Maskowałeś po jej zrobieniu? Tak to wygląda.
Wracając do mojego pierwszego postu napisałem "podłoga prawie czarna jak smoła...", a nie że czarna. U mnie z monitorem wszystko dobrze.
ramka na 2-ce celowo taka prześwitująca - mnie się akurat podoba
a co do twojego pierwszego postu - no cóż : skoro monitor "ok" to może okularki by się przydały ?
Ja (doskonale o tym wiesz) mam i sobie chwale![]()
Myślę, że okularki niczego tu nie zmienią... Nie chodzi o to, żeby się spierać, czy czarne, czy tylko bardzo szare. Jest smoliście i tyle - dół jedynki jest skopany bo zdecydowanie za ciemny; zawsze pytam siebie, czy dałoby się znaleźć klucze albo 20 groszy, gdyby na taką podłogę spadły...
Uznaję, że bez latarki to tylko na oślep - a zatem zamiast podłogi jest czarna dziura. Nie widzę, czy jest tam asfalt, trawa czy klepisko... Nieważne przy tym, czy ta dziura jest bardzo czarna, czy tylko mocno szara... A całe zdjęcie niezbyt udane. Może mogliby być 'z niego ludzie', ale w tej wersji jak dla mnie jest nei do przyjęcia.
Dwójkq być może pod tym względem lepsza, ale ogólnie tez mi nei bardzo podchodzi. Kadr umiarkowany, obróbka bez rewelacji, i tylko brzydota bryły nadaje się do pokazania. To jedyne, co jeszcze może to zdjęcie uratować...
Sam widzę przed oknami jeszcze brzydszą, ale ponieważ w Krakowie gdzie nie splunąć, to jakis kościół, więc przywykłem.
Skontaktuj się z nami