Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Wieża

Domyślnie

Jedynka ok, podoba mi sie, pomimo, ze kadr dosc ciasny. Natomiast dwojka nie trafia do mnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

autograf
    Gość

Domyślnie

Coś dziwnego stałą się z ramką na dwójce.
    Maskowałeś po jej zrobieniu? Tak to wygląda.

Wracając do mojego pierwszego postu napisałem "podłoga prawie czarna jak smoła...", a nie że czarna. U mnie z monitorem wszystko dobrze.

Domyślnie

ramka na 2-ce celowo taka prześwitująca - mnie się akurat podoba

a co do twojego pierwszego postu - no cóż : skoro monitor "ok" to może okularki by się przydały ?
    Ja (doskonale o tym wiesz) mam i sobie chwale

bombel
    Gość

Domyślnie

Myślę, że okularki niczego tu nie zmienią... Nie chodzi o to, żeby się spierać, czy czarne, czy tylko bardzo szare. Jest smoliście i tyle - dół jedynki jest skopany bo zdecydowanie za ciemny; zawsze pytam siebie, czy dałoby się znaleźć klucze albo 20 groszy, gdyby na taką podłogę spadły...

Uznaję, że bez latarki to tylko na oślep - a zatem zamiast podłogi jest czarna dziura. Nie widzę, czy jest tam asfalt, trawa czy klepisko... Nieważne przy tym, czy ta dziura jest bardzo czarna, czy tylko mocno szara... A całe zdjęcie niezbyt udane. Może mogliby być 'z niego ludzie', ale w tej wersji jak dla mnie jest nei do przyjęcia.

Dwójkq być może pod tym względem lepsza, ale ogólnie tez mi nei bardzo podchodzi. Kadr umiarkowany, obróbka bez rewelacji, i tylko brzydota bryły nadaje się do pokazania. To jedyne, co jeszcze może to zdjęcie uratować...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Myślę, że okularki niczego tu nie zmienią...
    [..] i tylko brzydota bryły nadaje się do pokazania.

thx za komentarz - mimo wszystko się nie do końca z Tobą zgadzam (wolny kraj to mi wolno )
    Ale co do "brzydoty bryły" to już mocno pojechałeś !

Oj naślę na Ciebie plebana - tylko podeślij adresik ( nawet @ może być )

bombel
    Gość

Domyślnie

Sam widzę przed oknami jeszcze brzydszą, ale ponieważ w Krakowie gdzie nie splunąć, to jakis kościół, więc przywykłem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów