Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: bez tyłułu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie bez tyłułu

dziś uchwycone na plenerze w Parku Krajobrazowym Doliny Bystrzycy

konstruktywna krytyka mile widziana

Domyślnie

puku puku kto tu robi tyle...
    o juz sie udało\
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta

serwer ifotos się spusł
    jakieś małe mi wyszło
    a przeca robiłem wg przepisu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafulec Zobacz posta
    serwer ifotos się spusł
    jakieś małe mi wyszło
    a przeca robiłem wg przepisu
    może i lepiej, że nie widać... ja bym takiego zdjęcia nie pokazał publicznie...
    IMHO najgorsze zdjęcie jakie widziałem na tym forum, (nie licząc moich ).
    uważam, że pokazanie stopniowania mgły jako takiego to jest dużo, dużo za mało...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    może i lepiej, że nie widać... ja bym takiego zdjęcia nie pokazał publicznie...
    IMHO najgorsze zdjęcie jakie widziałem na tym forum, (nie licząc moich ).
    (...)
    Zdecydowanie się nie zgodzę z powyższym...
    Choć to zdjęcie nie porywa to nie jest najgorsze z tych które się pokazały na forum.
    Mało atrakcyjna w końcowym rozrachunku miejscówka oraz nieciekawa pogoda sprawiają, że zdjęcie wypada ... przeciętnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Zdecydowanie się nie zgodzę z powyższym...
    Choć to zdjęcie nie porywa to nie jest najgorsze z tych które się pokazały na forum.
    Mało atrakcyjna w końcowym rozrachunku miejscówka oraz nieciekawa pogoda sprawiają, że zdjęcie wypada ... przeciętnie.
    Masz prawo się nie zgodzić, tylko z czym się nie zgadzasz?

Chcesz mi wmówić, że nieprawdą jest to, że jest to najsłabsze zdjęcie jakie JA widziałem na forum?

Być może TY Nemeth widziałeś jeszcze słabsze, ale JA nie widziałem... więc z czym tu się nie zgadzać? Zwłaszcza, że myślę że ty byś takiej fotki też publicznie nie pokazał... nie przeszła by Twojej kontroli jakości jak mniemam.

a to że mało interesująca miejscówka i słabe warunki - no to chyba niczego nie usprawiedliwia. Jak się chce coś ładnego pokazać, to i miejscówka i warunki powinny być ok. Inaczej można sobie zdjęcia do albumu robić...

rafulec prosił o konstruktywną krytykę, w tej sytuacji nic po za "unikać pokazywania takich zdjęć" nie można poradzić.
    BO:
    -motyw wyjątkowo nieciekawy,
    -kompozycji brak, budowa kadru w zasadzie nie istnieje
    - światło fatalne, a na dodatek nieumiejętnie wykorzystane - bo jak ktoś potrafi to i w mleku ładne zdjęcie zrobi,
    - ekspozycja - taka jakie warunki,
    - szaro-bure nic
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Brawo za odwagę !

Z pozoru kadr beznadziejny - a jednak w efekcie wyszło zdjęcie całkiem strawne i niesztampowe.....

pozdr....
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

A ja lubię takie smutasy. Wiem też, że ciężko jest coś wyciągnąć w taki mglisto bury dzień.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Wg mnie zbędne jest coś w lewym dolnym rogu - wygląda na zapomniany element do wykadrowania.
    Czy "bez tyłułu" to tytuł zamierzony?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Pozwoliłem sobie pobawić się z tym zdjęciem
    Ja bym szedł w kierunku czegoś takiego

Jeśli Ci się mój pomysł nie widzi to usunę zdjęcie, daj tylko znać

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów