Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Zimowo

Domyślnie Zimowo

Witam.
    Forum czytam juz dosc dlugo, troche komentuje jednak nie bylem na tyle odwazny zeby pokazac cos swojego.
    Oto przedstawiam 2 zdjecia z zimowego spaceru po okolicznych gorkach.
    Bardzo prosze o krytyke i wypunktowanie wszystkich bledow jakie zrobilem. Wszystko przyjme z pokora.

Wyglada tak a nie inaczej, probowalem sie pozbyc przepalow, jednak w obrobce nie jestem dobry.

1)
    Taki kwadracik, wiem ze krzywo nie bylo jak tego wyprostowac. Mi sie osobiscie zdjecie podoba jednak prosze o opinie bo ja moge byc nie obiektywny.

2)

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Pierwsze mnie osobiście się podoba, można by odrobinkę pomerdać suwakami żeby nadać mu jeszcze szlif ale jest ładne. Drugie - powiedzmy tak - nie trzyma konkurencji z pierwszym.

Domyślnie

coś grzebane photomatix'em przy 1?

Domyślnie

Lucas nie 2 razy wywolany RAW w Camera Raw w PS CS 2.

puchbeary Dzieki za komentarz, bardzo budujaca opinia dla mnie.

Domyślnie

1 bardzo przyjemna

Domyślnie

Pierwszy fajny za kolegą puchbeary troszkę bym pogmerał jeszcze maskując niebo
    ale przede wszystkim wstemplowałbym ten fragment chyba dachu w PG
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

marbed nie zauwazylem tego, byc moze dach albo przypadkowo troche pedzla sie dostalo. dzieki za komentarze motywuja mnie do dalszego pstrykania

Domyślnie

jedynka się obroni ale 2 to nieporozumienie MZ, nic tu ciekawego nie ma ani kadr, rozmiar, jakość itd. nawet klimatu nie ma

Domyślnie

Jedynka kadrowo ciekawa ale technicznie do poprawy. Co poprawić koledzy wyżej już wspomnieli.

Domyślnie

dzieki wszystkim za komentarze, bede wiedzial nad czym popracowac w przyszlosci

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów