Szukaj
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Galu..wiesz co? kadr mi się bardzo podoba, ale obróbka..chyba wyciągałeś z głębokich cieni.
Z głębokiej odchłani,raczej.......
Wsio nieostre i mdłe.Wyciągnąłbyś, chociaż,jako mały akcencik,ten krzaczek...
No niby beton(prosto z gruchy..i z puchy...) ostry nie jest....ale nie wygląda,tak czy siak,to dobrze...
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Niestety, musze napisac, ze mi sie nie podoba to zdjecie. Nie ma ani ciekawego motywu, ani nie zachwyca technicznie.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
nie, wręcz odwrotnie, ściemniałem i desaturowałem...
przypomnij mi to nie-słabe
nie mam ja chyba jednak dobrej ręki do tej obróbki... no nie idzie mi to i konieca wydawało mi się, że właśnie drzewko udało się "wyciągnąć", a reszta jest "w cienu" i że to jest ok... chyba jednak pozostanę przy slajdach na ścianie
![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Dla mnie przede wszystkim kadr jet taki jakiś nijaki, w stylu "co autor miał na myśli"
Ja nie kumam o co chodzi, dlatego MZ jest bardzo słabo.
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Co miało ukazać to zdjęcie?
I ta ramka...
Skontaktuj się z nami