Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22
    Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Oddajesz pod ocene modelki czy zdjecia?
    No jest to chyba forum poświęcone fotografii choć fakt - moje przejęzyczenie.

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    fotki na bardzo wysokim poziomie, chyle czola, ale mimika drugiej modelki na 4, 6 i 7 (ale tu najmniej) fatalna - bardzo dziwnie nieneturalnie wyglada spojrzenie polaczone z tym niby usmiechem z zakrzywionymi do dolu kacikami ust - wyglada to jak sztuczny wymuszony usmiech kogos kto w danym momencie zadowolony nie jest... brak spojnosci
    Z tą minka w zupełności się zgodzę cały nasz zespół po sesji miał wrażenie że coś zrbiłyśmy nie tak ale po obejrzeniu innych zdjęć modelki stwierdziłyśmy że taki ma wyraz twarzy na co dzień
    Proszę mi uwierzyć że konsultowałam zdjecia z kilkoma osobami i na tych wygląda najkorzystniej. Fakt też jest taki że to moja druga sesja z dorosłymi modelkami i nie mam doświadczenia w kierowaniu modelkami nakłanianiu ich do innej mimiki (mam nadzieję że nabiorę)

Cytat Zamieszczone przez spinacz Zobacz posta
    Zdjęcia naprawdę dobre, tylko na kilku zdjęciach, jak np. 1 i 2 niedomknięte usta. Albo otwieramy, albo zamykamy IMO.
    Moje niedopatrzenie - wezmę pod uwagę przy następnych zdjeciach

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Mnie troszkę tylko niepokoją te jasne oczy beż żyłek. A co do modelek, ze względu na mimikę, wybieram Dominikę. Poza tym brawa.
    Teraz też myślę że trochę za bardzo rozjaśniłam a co do żyłek to nie miała widocznych (może przez kropelki do oczu)

Cytat Zamieszczone przez coolgalka Zobacz posta
    w opini laika... czyli mojej - zbyt puste są te portrety, nic i nie mówią o Twoich modelkach, w dodatku za dużo PS
    Czy jest dużo PS-a czy też nie - nie będę przekonywała - wywołanie raw i miejscowy retusz wydaje mi się każdy stosuje. No i cóż jak pisałam wcześniej nie mam jeszcze doświadczenia i fotografuję kogoś tak jak go widzę i nie znam tych osób. Szczególnie pierwszą modelkę widziałam pierwszy raz i miałam na sesję może pół godzinki. Dziękuję za komentarz - przyjęłam do wiadomości.

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    To bardziej glamourki niż portrety - to fakt.
    Tu też się ostatnio zastanawiałam czy to już nie glamourki ale pierwszą sesję wrzuciłam do tego działu nikt mnie nie naprowadził więc uznałam że dział jest odpowiedni Następnym razem umieszczę w glamour

Dziękuję serdecznie za wszystkie komentarze mimo że nie wszystkim odpowiadam z osobna

Domyślnie

Ładna seria zdjęć

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów