No jest to chyba forum poświęcone fotografii choć fakt - moje przejęzyczenie.
Z tą minka w zupełności się zgodzę cały nasz zespół po sesji miał wrażenie że coś zrbiłyśmy nie tak ale po obejrzeniu innych zdjęć modelki stwierdziłyśmy że taki ma wyraz twarzy na co dzień
Proszę mi uwierzyć że konsultowałam zdjecia z kilkoma osobami i na tych wygląda najkorzystniej. Fakt też jest taki że to moja druga sesja z dorosłymi modelkami i nie mam doświadczenia w kierowaniu modelkami nakłanianiu ich do innej mimiki (mam nadzieję że nabiorę)
Moje niedopatrzenie - wezmę pod uwagę przy następnych zdjeciach
Teraz też myślę że trochę za bardzo rozjaśniłam a co do żyłek to nie miała widocznych (może przez kropelki do oczu)
Czy jest dużo PS-a czy też nie - nie będę przekonywała - wywołanie raw i miejscowy retusz wydaje mi się każdy stosuje. No i cóż jak pisałam wcześniej nie mam jeszcze doświadczenia i fotografuję kogoś tak jak go widzę i nie znam tych osób. Szczególnie pierwszą modelkę widziałam pierwszy raz i miałam na sesję może pół godzinki. Dziękuję za komentarz - przyjęłam do wiadomości.
Tu też się ostatnio zastanawiałam czy to już nie glamourki ale pierwszą sesję wrzuciłam do tego działu nikt mnie nie naprowadził więc uznałam że dział jest odpowiedniNastępnym razem umieszczę w glamour
Dziękuję serdecznie za wszystkie komentarze mimo że nie wszystkim odpowiadam z osobna![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami