Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie W Tunelu...3 nowe

Przepraszam ze o jedno za duzo mam nadzieje ze nikt nie przeniesie do reportazu :/ Pls Zdjecia prosto z aparatu zmniejszona tylko wielkosc...Dziekuje koledze Mackowi za naciskanie spustu gdyby nie on bylby klopot...niestety stalem sie ofiara wlasnego pomyslu najlepiej ogladac przy ciemnosci w pokoju ;]

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Ostatnie rewelacyjne... Te zdjecia, glownie 2 i 4, sa tez dowodem na to, jak kosztownym hobby jest fotografia, i ilu rzeczy trzeba sobie odmawiac
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Również najbardziej podoba mi się ostatnie. Rzecz jasna wszystkie są ok.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

bardzo ladna seria!
    moze sie zlozymy na ... bułki dla modela?

Domyślnie

ej ej czepcie sie ode mnie na CF to samo normalnie spozywam mam od roku niedowagi 20 kg :P i nic nie moge z tym zrobic
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

sailor
    Gość

Domyślnie

2ka i 5tka rewelacja .. 2ke powinienes zrobic jescze w wersji akt i zdraganizowac :P

Domyślnie

Fajna seria
    A ostatnie faktycznie najlepsze

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

to byl zart shakk, gdyby nie tak ... charakterystyczna twoja sylwetka to zdjecia bylby ... kiepskie.
    czekamy na c.d.

Domyślnie

6.
    7.
    8.

wiecej nie mecze...wyczerpalem temat nowe fotki beda jak kupie nowy aparat...bo mam pomysly na kolejne fotki...no ale sprzet sie S@#$%^* i nici narazie....wiem ze 8 poruszona....

Domyślnie

Podobnie jak pozostałe - bdb. Choć na 8 wyraz twarzy jakiś taki...hmm...dziwny :E
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów