Szukaj
Z całej serii obrazków niezatytułowanych te chyba po raz pierwszy mi się podobają, a to dlatego, że nie są przekombinowane. Są rozsądnie zrobione, z miłym kadrem, bez udziwniającej (i czasami mi przeszkadzającej obróbki), dodatkowo nie piony.
Te mi się podobają. Jedyne, co bym zmienił to powiększył zdjęcie kosztem ramki, bo teraz mam gigantyczną ramę i małe zdjęcie - ale pewnie każdy w tej sprawie będzie miał inny pogląd.
Mi sie podoba tonacja i przyjemna miekkosc tych zdjec. Bardzo pozytywne odczucia we mnie wywolaly![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Nie tylko Tobie - ale myślałem, że to jest wystarczająco ewidentne, żeby o tym nie pisać. To jest po prostu poszukiwanie czegoś na siłę, z tym, że to przecież nie jest zabronione.![]()
Niekoniecznie.
Nie poprawiam zdjęć. Oczekuję oceny dokładnie tego co pokazuję, ale nie po to by grzebać w każdej fotografii pod publikę.
Jak już poszukiwanie to raczej przez przypadek nie na siłę. Nie mniej jednak choć krzywy kadr został zrobiony przypadkowo, to wypadkowa zdarzeń jaką jest proste/krzywe drzewo spodobała mi się na tyle, że zostawiłem przechył jako uzasadniony.
W tych zdjęciach nadrabiasz obróbką, bo temat zdjęć (jak dla mnie!) nieciekawy, wieje nudą... choć jak tak patrze to z 2 wyszedl zegar
Pzdr
Nie chciałem Cię urazić - chodziło mi właśnie o to, że nieco przypadkowe mi się to zdało. Może nie na siłę, ale pokazywanie takich przekręconych prób odebrałem jako chęć pokazania koniecznie czegoś udziwnionego, co akurat w tym wypadku nie wnosi jakiejś szczególnej wartości.
Ale wcale nie chcę kruszyć o to kopii, bo poszukiwania (nawet przypadkowe, a także te na silę) nie tylko nie są zabronione, ale nawet wskazane. Jak to poszukiwania...![]()
Skontaktuj się z nami