j.w. mam takie pikne czerwone kropki na zdjeciach tzn.pikslena moj rozum to matryca...wiec moje s2pro coz domaga sie zmiany matrycy
czy ktos moze wymienial i zna koszt? ew.wymienial w d70...chcialbym wiedziec orientacyjnie co mam robic
Szukaj
j.w. mam takie pikne czerwone kropki na zdjeciach tzn.pikslena moj rozum to matryca...wiec moje s2pro coz domaga sie zmiany matrycy
czy ktos moze wymienial i zna koszt? ew.wymienial w d70...chcialbym wiedziec orientacyjnie co mam robic
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
nie taniej wyjdzie zamapować hoty i sobie nimi głowy nie zawracać?
wlasnie dostalem odpowiedz![]()
4500 brutto![]()
ew.powtorna kalibracja :/ ktorej koszt wynosi ok.370 ale nie gwarantuja niczego bo bramki i jakies tam programy moga nie uznac tego jako bad pixle :/
Czornyj powieksz sobie ta fotke porzadniekolega robil wyglada to gorzej niz tragedia....
http://baczynski.livenet.pl/DSCF0023.JPG
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
shakk, no faktycznie, koszmar. I po co było kupować taki zabytek?
co smieszniejsze...w serwisie pan powiedzial ze nie mozliwe zeby z dnia na dzien tak sie moglo stac...a tu jak w morde strzelil :/ Czornyj ten zabytek jest bardzo fajnydzisiaj wrzuce fotki z ostatniej sesji...tego starucha
swoja droga co polecaasz bo ja sie lamie na s3prolandsazfty jakies portrety glownie robie...
Mam na to lekarstwo,programik/wtyczki do psuji DCE Tools załatwia ten problem.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
Skontaktuj się z nami