Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie matryca wymienial ktos moze?

j.w. mam takie pikne czerwone kropki na zdjeciach tzn.piksle na moj rozum to matryca...wiec moje s2pro coz domaga sie zmiany matrycy czy ktos moze wymienial i zna koszt? ew.wymienial w d70...chcialbym wiedziec orientacyjnie co mam robic
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Oriantycjnie D70 nowa matryca 1600 zł

Domyślnie

nie taniej wyjdzie zamapować hoty i sobie nimi głowy nie zawracać?

Domyślnie

wlasnie dostalem odpowiedz

4500 brutto

ew.powtorna kalibracja :/ ktorej koszt wynosi ok.370 ale nie gwarantuja niczego bo bramki i jakies tam programy moga nie uznac tego jako bad pixle :/

Czornyj powieksz sobie ta fotke porzadnie kolega robil wyglada to gorzej niz tragedia....

http://baczynski.livenet.pl/DSCF0023.JPG
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

shakk, no faktycznie, koszmar. I po co było kupować taki zabytek?

Domyślnie

co smieszniejsze...w serwisie pan powiedzial ze nie mozliwe zeby z dnia na dzien tak sie moglo stac...a tu jak w morde strzelil :/ Czornyj ten zabytek jest bardzo fajny dzisiaj wrzuce fotki z ostatniej sesji...tego starucha

swoja droga co polecaasz bo ja sie lamie na s3pro landsazfty jakies portrety glownie robie...

Domyślnie

Mam na to lekarstwo,programik/wtyczki do psuji DCE Tools załatwia ten problem.
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Uprawnienia umieszczania postów