Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie AWACS na Okęciu

już Ktoś go "ustrzelił"?

Domyślnie

wiecej wieczorem, bo foto wysylane z laptopa w czasie przerwy na kawe w drodze...

Domyślnie

Krzycho, super pomysł
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    Krzycho, super pomysł
    A mógłby ktoś wyjaśnić ten pomysł? Czy ten okrąg to jakaś część samolotu? Chętnie zobaczę więcej zdjęć. Nawet dla osoby nie interesującej się lotnictwem to duża ciekawostka. Głównie czytałem o tym latającym radarze a widziałem tylko w grach komputerowych. Zdjęć nie widziałem niemal żadnych.

Domyślnie

u TEGO pana jest kilka fotek dla ciekawskich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    A mógłby ktoś wyjaśnić ten pomysł? Czy ten okrąg to jakaś część samolotu? Chętnie zobaczę więcej zdjęć. Nawet dla osoby nie interesującej się lotnictwem to duża ciekawostka. Głównie czytałem o tym latającym radarze a widziałem tylko w grach komputerowych. Zdjęć nie widziałem niemal żadnych.
    No tak, ten krąg to właśnie radar. Generalnie AWACS jest to airborne warning and control system. I w sumie nie powinniśmy go nazywać AWACS tylko po imieniu To jest Boeing E-3 Sentry, modyfikacja B707 z radarem na grzbiecie.

Dla Fushira, prosto z wiki, więc nie bijcie
    Boeing E-3 Sentry AWACS
    Źródło: www.wikipedia.org
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

valaskez, widze ze juz Jestes czujny przy wrzucaniu fotek
    i bardzo dobrze, tak trzymac! Ciesze sie ze tak sie wszystko skonczylo
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

kichu: z batyskafu robiles?
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

wyszlo przypadkiem - dx-owy fisz sigmy na ff z zalozonym ochraniaczem

pozyczylem od xathloca zeby sfocic antene z tylnych drzwi - nie zdjal i tak juz zostalo

Domyślnie

latało to jakiś czas temu w okolicach Słupcy - dość nisko latało (pewnie mu się paliwo kończyło )
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów