już Ktoś go "ustrzelił"?
Szukaj
wiecej wieczorem, bo foto wysylane z laptopa w czasie przerwy na kawe w drodze...
Krzycho, super pomysł![]()
A mógłby ktoś wyjaśnić ten pomysł? Czy ten okrąg to jakaś część samolotu? Chętnie zobaczę więcej zdjęć. Nawet dla osoby nie interesującej się lotnictwem to duża ciekawostka. Głównie czytałem o tym latającym radarze a widziałem tylko w grach komputerowych. Zdjęć nie widziałem niemal żadnych.
u TEGO pana jest kilka fotek dla ciekawskich
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
No tak, ten krąg to właśnie radar. Generalnie AWACS jest to airborne warning and control system. I w sumie nie powinniśmy go nazywać AWACS tylko po imieniuTo jest Boeing E-3 Sentry, modyfikacja B707 z radarem na grzbiecie.
Dla Fushira, prosto z wiki, więc nie bijcie
Boeing E-3 Sentry AWACS
Źródło: www.wikipedia.org
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
valaskez, widze ze juz Jestes czujny przy wrzucaniu fotek
i bardzo dobrze, tak trzymac! Ciesze sie ze tak sie wszystko skonczylo![]()
kichu: z batyskafu robiles?![]()
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
wyszlo przypadkiem - dx-owy fisz sigmy na ff z zalozonym ochraniaczem
pozyczylem od xathloca zeby sfocic antene z tylnych drzwi - nie zdjal i tak juz zostalo
latało to jakiś czas temu w okolicach Słupcy - dość nisko latało (pewnie mu się paliwo kończyło)
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Skontaktuj się z nami