Jak się widzi lub nie widzi kolorystyka ?
Szukaj
Jak się widzi lub nie widzi kolorystyka ?
Jak dla mnie niefachowca to kolorystyka jak i samo zdjecie bardzo na plus, jedyne co mi nie pasuje to bliki w oczach.
A dokladniej to ze jasna kreska wychodzi poza zrenice, w sumie nadaje to smutnego uroku w oczach ale jednak![]()
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Moim zdaniem jest fajne. Ale ciasniej bym kadrowała a modelke ubrała w mniej kolorową bluzkę, bo odciąga ona moim zdaniem uwagę od modelki. Poza tym odcień zdjęcia jest fajnyCzekamy na następne. Bardzo ładna modelka tak na marginesie
![]()
Piękna kobieta! Zazdroszczę... Pokaż jakieś inne ujęcie. Kolorystyka nie jest zła tylko nie współgra z ubiorem. Bluzka zbyt nachalna. Masz coś więcej?
Nikon szkło lampy tło i co?
Modelka, tło i kadr na tak, ale sukienka i te bliki faktycznie przeszkadzają.
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
Pewnie.
Np takie.
2.
Piękna modelka, cuuudny kolor włosów. Prosimy o więcej.
D7200
Na drugiem zdjęciu główną rolę gra wielka bluzka z wielka kokardą... A masz trzecie???
Nikon szkło lampy tło i co?
na 1 tonacja dla mnie troszkę za ciepła, ale się podoba, na 2 nie podoba mi się kadr, za duzo pufiastej bluzki, za mało głowy
dziewczyna cudo
Witam
Hmm 2 intrygujaca ... fajnie
POzdrawiam,
Pawel
D80, N18-70 kit, S30/f1.4
Skontaktuj się z nami