Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Marta

Domyślnie Marta

Jak się widzi lub nie widzi kolorystyka ?

Domyślnie

Jak dla mnie niefachowca to kolorystyka jak i samo zdjecie bardzo na plus, jedyne co mi nie pasuje to bliki w oczach.
    A dokladniej to ze jasna kreska wychodzi poza zrenice, w sumie nadaje to smutnego uroku w oczach ale jednak
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Moim zdaniem jest fajne. Ale ciasniej bym kadrowała a modelke ubrała w mniej kolorową bluzkę, bo odciąga ona moim zdaniem uwagę od modelki. Poza tym odcień zdjęcia jest fajny Czekamy na następne. Bardzo ładna modelka tak na marginesie

Domyślnie

Piękna kobieta! Zazdroszczę... Pokaż jakieś inne ujęcie. Kolorystyka nie jest zła tylko nie współgra z ubiorem. Bluzka zbyt nachalna. Masz coś więcej?
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Modelka, tło i kadr na tak, ale sukienka i te bliki faktycznie przeszkadzają.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Piękna modelka, cuuudny kolor włosów. Prosimy o więcej.
    D7200

Domyślnie

Na drugiem zdjęciu główną rolę gra wielka bluzka z wielka kokardą... A masz trzecie ???
    Nikon szkło lampy tło i co?

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

na 1 tonacja dla mnie troszkę za ciepła, ale się podoba, na 2 nie podoba mi się kadr, za duzo pufiastej bluzki, za mało głowy

dziewczyna cudo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Witam

Hmm 2 intrygujaca ... fajnie

POzdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów