Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Debiut

Smile Debiut

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post na forum, chociaż zaglądam tu od dawna. Jestem ciekaw waszych opinii.
    1.
    2.
    3.
    4. i robaczek

Pozdrawiam

Domyślnie

Kulinarne mi bardzo podchodzą. Znaczy się - jedynka mi pachnie (to dobrze chyba )... a trójka mi się najnormalniej podoba. O!

A i jeszcze chciałem dodać, że ucieszył mnie brak żóltego kwiatka w debiucie, bo ostatnimi czasy to się taki trochę standard zrobił.
    (...\/...)

Domyślnie

Nie wiem czemu, ale nie widać czwórki. Dlatego wstawiam jeszcze raz.

Domyślnie

Fajne orzeszki, ale nazywanie pajęcura robaczkiem grozi banem
    Pozdrawiam

Domyślnie

Sieciorób z 4ki najbardziej makro-wy, aczkolwiek światłem zbyt mocno potraktowany, co widac po bialych wzorkach na odwłoku. Mi tez się podoba, że debiut, to nie jest zółtym kwiatkiem, a autor nie mówi, że to jego pierwsze zdjęcie

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

orzeszki mz naj , klimat jest i niezłe światło

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Też orzeszki uważam za najlepsze. Ten środkowy trochę "świeci"

Ten krzyżak ogrodowy (Araneus diadematus) raczej powinien wisieć pionowo, jak w naturze. Ostrość leży na nim troszkę nie tam gdzie trzeba (dolna część odwłoka), za mocno zaświeciłeś i troszkę wybrakowaną modelkę wybrałeś (brak 2 lub 3 odnóży)

Fajne orzeszki, ale nazywanie pajęcura robaczkiem grozi banem
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Mi tez się podoba, że debiut, to nie jest zółtym kwiatkiem, a autor nie mówi, że to jego pierwsze zdjęcie

.
    ...i nie prosi o konstruktywną krytykę
    Pozdrawiam

Domyślnie

czosnek jest najbardziej ok z całej czwórki moim zdaniem - tak bardzo, że aż musiałem odejść od komputera bowiem ma wampirza krew się burzyć zaczęła od zapachu , reszta taka sobie (moim zdaniem), ale to już specjaliści od makro (Dark i Arachiusz) niec lepiej oceniają - oni się znają na tym temacie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Orzeszki - czosneczek - kaktusik - ohydek - w tej kolejności
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów