Szukaj
Kulinarne mi bardzo podchodzą. Znaczy się - jedynka mi pachnie (to dobrze chyba)... a trójka mi się najnormalniej podoba. O!
A i jeszcze chciałem dodać, że ucieszył mnie brak żóltego kwiatka w debiucie, bo ostatnimi czasy to się taki trochę standard zrobił.
(...\/...)
Nie wiem czemu, ale nie widać czwórki. Dlatego wstawiam jeszcze raz.
Fajne orzeszki, ale nazywanie pajęcura robaczkiem grozi banem![]()
Pozdrawiam![]()
Sieciorób z 4ki najbardziej makro-wy, aczkolwiek światłem zbyt mocno potraktowany, co widac po bialych wzorkach na odwłoku. Mi tez się podoba, że debiut, to nie jest zółtym kwiatkiem, a autor nie mówi, że to jego pierwsze zdjęcie
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
orzeszki mz naj , klimat jest i niezłe światło
Też orzeszki uważam za najlepsze. Ten środkowy trochę "świeci"
Ten krzyżak ogrodowy (Araneus diadematus) raczej powinien wisieć pionowo, jak w naturze. Ostrość leży na nim troszkę nie tam gdzie trzeba (dolna część odwłoka), za mocno zaświeciłeś i troszkę wybrakowaną modelkę wybrałeś (brak 2 lub 3 odnóży)
Fajne orzeszki, ale nazywanie pajęcura robaczkiem grozi banem![]()
czosnek jest najbardziej ok z całej czwórki moim zdaniem - tak bardzo, że aż musiałem odejść od komputera bowiem ma wampirza krew się burzyć zaczęła od zapachu, reszta taka sobie (moim zdaniem), ale to już specjaliści od makro (Dark i Arachiusz) niec lepiej oceniają - oni się znają na tym temacie
szkoda, że to już nie to samo forum...
Orzeszki - czosneczek - kaktusik - ohydek - w tej kolejności![]()
Skontaktuj się z nami