Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: patyczki B&W

Domyślnie patyczki B&W

Witam.
    Skan pod ocenę:

D200+F80

Domyślnie

Cos mi podpowiada, ze chyba nie do konca o to chodzilo.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Yyy,mógłbyś rozwinąć wypowiedz,bo nie bardzo rozumiem...
    D200+F80

Domyślnie

Seeker prawdopodobnie przypuszcza, że to miały być patyczki a'la Nemeth
    ja jednak uważam, że nie o to Ci chodziło, co nie zmienia faktu, że nie podoba się w ogóle.
    Jeżeli zdjęciu jesteś w stanie nadac tylko i wyłącznie taki durny (sorry) tytuł jak patyczki B+W - to zazwyczaj tytuł ciągnie całą resztę za sobą.
    Inaczej mówiąc IMHO zdjęcie nie przedstawia nic szczególnie interesującego, ani nawet w interesujący sposób.

Pokaż coś innego.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

"Inaczej mówiąc IMHO zdjęcie nie przedstawia nic szczególnie interesującego, ani nawet w interesujący sposób."

Rozwiniecie gotowe.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Jeżeli mogą być tytuły:Wrzosy,Wierzba BW lub W śniegu to czemu nie patyczki
    Patyczki a'la Nemeth...? Nie śledze na bieżąco prac wystawionych przez forumowiczów,a co za tym idzie nie sugerowałem się czyjąś fotografią, poprostu: byłem na Helu,skomponowałem taki kadr,a teraz postanowiłem Wam go pokazać...
    Dziękuje i pozdrawiam.
    D200+F80

Domyślnie

wszystkie tytuły które wymieniłeś biją - Twój na głowę - sam się zastanów dlaczego...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

No w końcu jedna fota na analogu.Za to duży plus.Az miło popatrzec.J
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Uprawnienia umieszczania postów