zgłos zdjecia do www.microsoft.com oni juz beda wiedziec co z tym zrobic...
troszke zartuje ale trawa+niebo udane zawsze połączenie i mi sie podoba zwłaszcza nr1.
Szukaj
zgłos zdjecia do www.microsoft.com oni juz beda wiedziec co z tym zrobic...
troszke zartuje ale trawa+niebo udane zawsze połączenie i mi sie podoba zwłaszcza nr1.
gg 2578722
No jakie milusie te mućki. Szczerze mówiąc to pomysł dość oryginalny i dość nietuzinkowe modelki. Ciągle tu widać ptaszki, pieski, kotki a jest jeszcze tyle innych zwierząt. Ot chociażby takie krówki...
Się podobają
just follow your dreams|D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|
Muszę stwierdzić, że bardzo sympatyczne są powroty w Waszym towarzystwie i cieszę się, że krasule Was rozbawiły tak jak mnie.
Jak zobaczyłam pastwisko i gromadę tych krówek to trochę mnie poniosło, chciałam wtopić się w krajobraz, ale konkurencja była zbyt duża...![]()
Rotacja pogody zawrotna:deszcz,słońce i dwa grzmoty w ciągu 15min.
Macie racje z tymi wychudzonymi modelkami, nie wiem tylko czy to już anoreksja, czy szczupła sylwetka![]()
Vuki, jak jeszcze bardziej je pochylisz będą wyglądać jak przyklejone butaprenem![]()
Alfie, twarzyczki, ogonki i lizanie wymionek tyż mam, ale to do innej kategorii....![]()
Dziękuję wszystkim za opinie i świetną zabawę :P
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Perspektywa leci w dół? czuję tu reke Wieski i sprzet Ryska
"a modelki strasznie wychudzone"
Ta?? A sprobuj sie wypasc na takim trawniku...
"ciekawe jak by foto2 wygladala mocniej ja przekrzywiajac?"
Vuki, one i tak juz maja pod gorke... Sadysta jestes?![]()
Skontaktuj się z nami