Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie naprawic przymkniete oczy

uda sie zrobic normalne oczy? moja laska zmrozyla powieki co psuje cale zdjecie jak mozecie zrobic"normalne" oczy to prosze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mack87 Zobacz posta
    uda sie zrobic normalne oczy?
    Jasne,że się uda tylko trzeba bardzo chcieć i duuuuużo ćwiczyć
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

he he probowalem zrobic cos stemplem w photoshopie ale ja to marnie robie a jest inny sposob?

Domyślnie

Zrób jej zdjęcie z głową pod podobnym kątem i wklej oczy do docelowego zdjęcia.

Domyślnie

chyba lepiej powtorzyc zdjecie niz bawic sie i cudowac

Domyślnie

dokladnie jak kolega wyzej napisal. Szkoda zachodu bo roboty bedzie troszke aby wygladalo to naturalnie
    Sony A7R III / Sony 85mm 1.4 G master / Quadralite Atlas 600
    www.facebook.com/jasinskifoto
    www.instagram.com/marcinjasinskiphoto

Domyślnie

nie uda mi sie powtorzyc tego zdjecia zdjecie bylo robione 2 lata temu, dzis probuje cala swoja galerie "naprawic" by stworzyc rodzinny album. zdjecie nie jest rewelacyjne , ale chce zrobic je w miare przyzwoicie. oto one
    http://zapodaj.net/65104168.jpg.html

Domyślnie

a jak moge usunac ta poswiate na ramionach? dodam zezdjecie jest oryginalne, nie bylo przerobione zadnym programem,, ale chyba byl ustawiony jakis temat w cyfrowce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mack87 Zobacz posta
    nie uda mi sie powtorzyc tego zdjecia zdjecie bylo robione 2 lata temu, dzis probuje cala swoja galerie "naprawic" by stworzyc rodzinny album. zdjecie nie jest rewelacyjne , ale chce zrobic je w miare przyzwoicie. oto one
    http://zapodaj.net/65104168.jpg.html

Ale Ty nie masz powtórzyc tego samego foto... oswietl podobnie twarz swojej dziewczynie i ustaw jej twarz tak jak na foto. Nie sprobowales nawet i juz piszesz ze sie nie da. Oczy wbrew pozorom tak bardzo sie nie zmieniaja przez dwa lata, (a tylko one beda do podmianki) Napewno lepiej Ci to wyjdzie niz poprawianie fotospujem i proces "oczootwierania" zwlaszcza, ze naprawde wymaga to dokladnosci i wprawy.

Przynajmniej sprobuj zrobic to foto i pokaz. Napewno jest wsrod nas niejeden magik który Ci pomoże.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów