Szukaj
1 całkiem ładne
Ja jestem człowiek spokojny i troche juz widziałem w zyciu dziwactw...Ale naprawdę nie rozumiem, kiedy wystawia sie dobre zdjecie (mówie tu o jedynce) i podpisuje tytułem - takie tam...
Jezeli dla ciebie to jest takie tam, to proszę pokaż cos co jest w twoim rozumieniu naprawdę dobre.
I'm not always right, but I'm never wrong...
D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330
takie tam bo nie robie takich zdjęć. to wyniki poszukiwań miejsc na plenery ślubne![]()
D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330
no właśnie, te zdjęcia pachną ślubnym klimatemaczkolwiek podobają mi się.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
fajne kolorki na wszystkich
1 super. Czepiłbym się drobiazgów (może więcej miejsca po lewej albo wycięcie tej gałązki wchodzącej w ramkę), ale całokształt przeważa i się nie czepiam.
2 i 3 - jako dodatek do 1 OK, natomiast jako samodzielne nie bardzo.
Szczególnie 2 mnie nie przekonuje. Ani nie ma głównego tematu, ani nie ma też otoczki, która by pokazywała/ podkreślała brak tego głównego tematu.
Na 3 może dałoby się jakoś magicznie spowodować, że te trawki były bardziej odcinające się od tła? Wtedy byłoby lepiej.
Na wszystkich podobają mi się kolory - pasują do tych zdjęć.
oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat |//kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...
O, te dodane też bardzo fajnie.
Ponowię wypowiedź - kolory bardzo fajne.
Na 5 obciąłbym troszeczkę dołu, bardzo nieznacznie.
7 - chyba warto wyprostować, tak żeby to białe było idealnie poziomie. Wtedy wygląda jak dwa zdjęcia, co moim zdaniem daje rewelacyjny efekt. Fajnie wypatrzone.
W ogóle cała seria fajna.
oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat |//kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...
Skontaktuj się z nami