Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Może jakiś mały komentarz, bo nie wiem czy wrzucać kolejne zdjęcia jak nie ma odzewu
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

Wrzucaj wrzucaj. Aż nie mogę się doczekać mojej wyprawy w lecie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie Chicago part II

Jedziemy dalej - druga część z Chicago. Następny post to już Utah.

10. Fontanna fundatorów Millenium Parku

11. Chyba nie trzeba komentować?

12. Windy city

13. Ponieważ USA to dosyć młody kraj, często daje się zauważyć "pogoń za zabytkami". Antyczne akcenty w postaci kolumn i rzeźb to obowiązkowe elementy każdego szanującego się miasta.

14. Kolejnym charakterystycznym elementem są wszechobecne flagi. W tle budowany Trump International Hotel and Tower

15. Tutaj na godzinnej wycieczce statkiem po Chicago River, o której wspominałem przy zdjęciu numer 6. Z wody można zobaczyć miasto z innej perspektywy. Dalsze zdjęcia wykonywane były ze statku.

Seria "okna"

16.

17. Nawisy nad oknami mają pomagać w mniejszym zużyciu energii na klimatyzowanie pomieszczeń

18. Okna i flagi razem

19.

20. Na koniec Sears Tower - w latach 1974 - 1996 najwyższy budynek świata
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

Ale lubisz to swoje 10.5
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

kupuję siódemkę bardzo fajne wyszło
    czekam na Utah

Domyślnie

No pieknie....
    nie kaz dlugo czekac na nastepne
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Świetne zdjęcia. Byłem w 2007 jesienią w Chicago kilka dni , a w zeszłym roku byłem przejazdem dwie godzinki. To miasto ma coś w sobie. Wybrałbym się jeszcze raz, ale jak będzie cieplej - bo gdy je odwiedzałem było zimno i wietrzne. W sumie windy city

PS.: Pozdrowienia dla wszystkich stewardes latających w naszych rozpadających się samolotach

PS2.: Jeżeli mogę się podkleić w ramach ciekawostki.

Domyślnie

Wrzucaj , wrzucaj , bardzo fajny foto-reportażyk . Czekam na kolejne zdjęcia .
    nikon d700 ,nikkor 35mm f/2 , nikkor 50mm f/1.8 , sigma 150mm f/2.8 , sb-900 , grip , lowepro slingshot 300 aw , manfrotto 055xprob + 808rc4 , kilka filtrów

Domyślnie

Niestety nie towarzysko. Chciałbym, ale to jeszcze nie moja liga.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów