Może jakiś mały komentarz, bo nie wiem czy wrzucać kolejne zdjęcia jak nie ma odzewu![]()
Szukaj
Może jakiś mały komentarz, bo nie wiem czy wrzucać kolejne zdjęcia jak nie ma odzewu![]()
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
Wrzucaj wrzucaj. Aż nie mogę się doczekać mojej wyprawy w lecie![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jedziemy dalej - druga część z Chicago. Następny post to już Utah.
10. Fontanna fundatorów Millenium Parku
11. Chyba nie trzeba komentować?
12. Windy city
13. Ponieważ USA to dosyć młody kraj, często daje się zauważyć "pogoń za zabytkami". Antyczne akcenty w postaci kolumn i rzeźb to obowiązkowe elementy każdego szanującego się miasta.
14. Kolejnym charakterystycznym elementem są wszechobecne flagi. W tle budowany Trump International Hotel and Tower
15. Tutaj na godzinnej wycieczce statkiem po Chicago River, o której wspominałem przy zdjęciu numer 6. Z wody można zobaczyć miasto z innej perspektywy. Dalsze zdjęcia wykonywane były ze statku.
Seria "okna"
16.
17. Nawisy nad oknami mają pomagać w mniejszym zużyciu energii na klimatyzowanie pomieszczeń
18. Okna i flagi razem
19.
20. Na koniec Sears Tower - w latach 1974 - 1996 najwyższy budynek świata
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
Ale lubisz to swoje 10.5![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
kupuję siódemkębardzo fajne wyszło
czekam na Utah![]()
No pieknie....
nie kaz dlugo czekac na nastepne![]()
Świetne zdjęcia. Byłem w 2007 jesienią w Chicago kilka dni , a w zeszłym roku byłem przejazdem dwie godzinki. To miasto ma coś w sobie. Wybrałbym się jeszcze raz, ale jak będzie cieplej - bo gdy je odwiedzałem było zimno i wietrzne. W sumie windy city![]()
PS.: Pozdrowienia dla wszystkich stewardes latających w naszych rozpadających się samolotach![]()
PS2.: Jeżeli mogę się podkleić w ramach ciekawostki.
Wrzucaj , wrzucaj , bardzo fajny foto-reportażyk . Czekam na kolejne zdjęcia .
nikon d700 ,nikkor 35mm f/2 , nikkor 50mm f/1.8 , sigma 150mm f/2.8 , sb-900 , grip , lowepro slingshot 300 aw , manfrotto 055xprob + 808rc4 , kilka filtrów
Niestety nie towarzysko. Chciałbym, ale to jeszcze nie moja liga.
Skontaktuj się z nami