Dzięki za odzew
mjr - gdyby były stare ceny to nie ma sprawy - przy obecnych cenach 9k jest dla mnie zaporowe - nie zarobkuję tym także więc to za poważna inwestycja jak dla mnie
Michał Jędrak - wątki z S5 także już dogłębnie przeanalizowałem ale sobie odpuszczę mimo wszystko - nie dlatego że zły ale np aku są niekompatybilne i trzeba nosić różne do różnych body kiedy w nikonie wszystko działa na EN-EL3e które kochamwiem że to powód prozaiczny ale generalnie ta matryca znów nie jest tak szczegółowa jak D200 - może zakres tonalny barwowo ma większy - powodów jest więcej ale nie chcę tutaj zaczynać kolejnej walki S5 vs N
kymaj - słusznie - przydały by się takie głosy
mini21 - no właśnie dlatego założyłem taki wątek - dalekie są moje zamiary od zbytecznego śmiecenia na forum gdyby nie moje już totalnie zakręcone myśli w tym temacie
polo - wiadomo że sprzęt sam nie foci ale nie chce mi się za 2 miesiące np znów zmieniać bodyakurat mi filmiki są totalnie niepotrzebne
nie potrzebuję wodotrysków a jedynie to do czego głównie służy aparat czyli do generowania dobrego jakościowo obrazu
![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami