Porządna robota Malasana - podoba się fotka... Gratuluję pomysłu i wykonania![]()
Szukaj
Porządna robota Malasana - podoba się fotka... Gratuluję pomysłu i wykonania![]()
NIKON
Podoba mi się. Lubię taką formę. Dobra robota![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Dziekuje wszystkim za komentarze. Bardzo sie ciesze z tak pozytywnego odbioru. Sam jestem bardzo zadowolony z tego kadru- glownie dlatego, ze od pierwszego spojrzenia wiedzialem jak bedzie to zdjecie wygladac, co daje mi spora satysfakcje.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Bardzo dobra fotografia. To co mi się najbardziej podoba to sterylność kadru - żadnych syfków i żadnych zbędnych elementów, które by w ten czy inny sposób wpływały negatywnie na odbiór. Podoba mi się też sama kompozycja kadru - bez przepychu, starannie pokazana architektura. Estetyczność.
pzdr,
P.
na Polskim w liceum nauczycielka męczyła mnie co lekcję, żebym odpowiedział co to jest "czysta forma" Witkacego. Nawet koledzy kazali mi się tego w końcu nauczyć, ale ja nienawidzę się uczyć na pamięć czegoś, czego i tak nie kumam.
A tu proszę - czysta forma w czystej formieCzy pani mnie słyszy, Pani nauczycielko? chciałbym zaliczyć wreszcie tę czystą formę!!
zdjęcie bardzo czysto i elegancko przedstawione![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
qué agradable, hermoso...
koledzy zresztą już wszystko powiedzieli...
Skontaktuj się z nami