Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ladybird

Domyślnie Ladybird

Witam,
    Mimo iż już tysiące pisało w ten sposób ja również tak zacznę. O jakiegoś czasu jestem właścicielem d80 + S17-70 i po tygodniach czytania forum wrzucam swoją pierwszą fotę (właściwie trzy). Mam nadzieję, że to właściwy dział. Zdaję sobie również sprawę, że jeszcze długa droga przede mną. Wskazówki, krytyka mile widziane.

Domyślnie

hmm nic nie widać , wstaw albo pojedynczo albo większą wersję w postaci linka

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Przyłączam się - daj większe... W takiej postaci jak jest, trudno się czegokolwiek dopatrzeć.
    (...\/...)

Domyślnie

To historia, ze dronka chciała się walnąc na plecki i się udało

Jakby było troche większe zblizenie, to wtedy można by powiedziec, że to makro, a tak to jest poprostu dla nas malutka

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

...ale przynajmniej wiemy, że biedronki znają "brakedance"
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

ta dawała radę

Domyślnie

Zarejestrowałem sie na "Nikon cafe"...już wiem ,że "ladybird" to biedrona....ale ja leń ,z natury,mam w d....e takie wygibasy...Nastepnym razem poproszę nazwę dla idioty(dla mnie ofc...)..po polsku.
    Wracając do zdjęć..nie ta skala...mimo wygibasów
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Wiem, że to nie dział z poradami, ale może polecicie jakiś szkiełko do nauki makro, w miarę przystępne cenowo...
    Wracając jeszcze do foty...pomijając nie satysfakcjonujące rozmiary, może jakaś konstruktywna krytyka ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EATWORLD Zobacz posta
    Wiem, że to nie dział z poradami, ale może polecicie jakiś szkiełko do nauki makro, w miarę przystępne cenowo...
    Polecam manualnego 55 Micro-Nikkora, piekielnie ostre szkło, mam takie dwa (2.8 i 3.5) i jednego będę się pozbywał
    Ewentualnie Cosina 100/3.5, też niedużo kosztuje...
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Uprawnienia umieszczania postów