Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie oprogramowanie do D70 S

Witam wszystkich forumowiczów. Po wielu miesiącach czytania na tym forum postanowiłem założyć swój pierwszy post.
    Od 2000 r jestem szczęśliwym posiadaczem analoga F70 i kilku szkieł takich jak:kit 28-80, sigma 70-300 APO i stałka
    50 f 1.8 (mam to wszystko do dzisiaj i nie zamierzam sprzedawać). Posiadam również dwa kompakty cyfrowe z których również jestem zadowolony.
    Jednak przyszedł czas na lustrzankę cyfrową.
    Ponieważ należę do grupy amatorów fotografii którzy twierdzą że to człowiek robi zdjęcie a nie aparat na początek
    kupiłem sobie w idealnym stanie D70 S z którego jestem zadowolony.
    W związku z tym mam pytanie do osób które miały lub mają do dzisiaj ten aparat i wgrywali nowsze oprogramowanie
    do niego.
    Ja mam oprogramowanie w wersji A:1.0 i B:1.0
    Wiem że są nowsze wersje , z opcji "szukaj " korzystałem wiele razy i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ( chyba że takiej nie ma ) która wersja oprogramowania jest najlepsza.
    Proszę osoby które korzystały z różnych wersji oprogramowania w D 70S o podpowiedź czy warto zmienić
    wersję A:1.0, B:1.0 na nowsze.
    Jeżeli tak to dlaczego.

Domyślnie

Witaj na forum!
    Niestety jesteś w błędzie, bo do D70s nie ma nowszej wersji softu niż A:1.0, B:1.0. Nowsza wersja A:2.0, B:2.0 była tylko do D70, gdzie poprawiono działanie AF i innych drobnych rzeczy.
    Pozdrawiam!
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

nic mi nie wiadomo o nowszych softach do D70s

Domyślnie

Do D70s nie ma i nie było. I nie będzie.
    D 500 D 600 D 750
    S 14 2,8 HSM / N 24-70 2,8 / N 28 1,8 / N 60 2,8D / N 105 1,4 E ED / S 70-200 2,8 OS / S 150 - 600C OS /SB900

Domyślnie

Witam ponownie.
    Dziękuje za błyskawiczna odpowiedź. Zaczynam myśleć tylko o zdjęciach.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów