Spoko, przekonuję się w ten sam sposób co inni posiadacze S5 Pro! Jeśli nieliczni mieli okazję pofocić nim przed zakupem to chwała im ale wydaje mi się coraz bardziej, że takiego aparatu mi trzeba. Musze mieć dwa i to, przy obecnych cenach, wydaje się najrozsądniejszym rozwiązaniem (D80 i S5 Pro) do czasu, aż kupię D300 lub D700 lub D ileś tam. Nieliczni byli pewni swego już od początku, większość myślę podążała podobną drogą do mojej, więc podejmując ŚWIADOMIE decyzję o kupnie podejme wyzwanie, z wszelkimi jego urokami i wadami, napalony nie jestem, jeszcze wiele nocy prześpię zanim zamówię puszkę albo zrezygnuję.
Idąc dalej za Twoją wypowiedzią, potraktuję to body jako uzupełniające, może coś więcej niż rezerwowe, czas pokaże. Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będzie profi body, narazie trzeba sobie radzić najlepiej jak tylko można, nieprawdaż?
Poruszyłem również wątek softu do wołania RAFów i jeszcze na ten temat muszę poczytać Wasze opinie. Na koniec powiem tak: do każdego body można się przyczepić za to i owo ale każdego, nie tylko Fuji, trzeba być pewnym.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami