Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Gra światła i cienia

Fotografia jeszcze ciepła, zrobiona klika minutek temu... Ciekawa jestem waszych reakcji. Zapewne przeszkadzać Wam bedzie to ze moja stopa znikła w ciemności, ale chiałam by tak własnie było. Chciałam pokazać jak powoli ogarnia mnie ciemność....
    Światło zastane, moje mieszkanie. Obróbka również jest celowa, szumy również.

Domyślnie

Właśnie masz rację, że przeszkadza. Chciałaś pokazać jak ogarnia Cię ciemność, to czemu odwracasz głowę od tej ciemności jakby Ciebie to nie dotyczyło? Odczuwam dysonans. A szkoda, bo jako portret, to całkiem przyjemne by było, gdyby nie to co napisałam wcześniej.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

jakos nie widze tej ogarniającej ciemnosci a nieudana winietka temu nie pomaga...
    udo tez tak chciałas sobie przerysowac...? - sorry za szczerośc - ale nie wyszło dośc korzystnie...

Domyślnie

Za poprzednikami.
    Nie przemawia do mnie.
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Chciałam by wyglądało tak jak wygląda. A szczerość mnie nie przeszkadza. Takie uda własnie mam i sorki nie chciałam ich zmniejszać w CS. Podoba mi się taki właśnie. A co do dystansu... to ja tu go nie czuje... sorki.

Domyślnie

portret - zdjecie - przyjemny

strona opisowa zdjecia - teoria z ciemnoscia - do kosza

Domyślnie

novika- chodzi o dysonans , nie dystans...
    Nie chodzi o obróbkę w CS, a ułożenie go tak, żeby nie wyglądało na tak ogromne, bo na pewno w rzeczywistości takie nie jest. Ale cóż, jak czytam Twoje tłumaczenie się jeszcze przed uwagami i to, że "wszystko tu jest celowe i chciałaś, żeby tak wyglądało" to po co w ogóle jakiekolwiek uwagi? Napisz, że komentarzy krytycznych nie chcesz i będzie o wiele łatwiej.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

Przepraszam, zareagowałam tak bo mi się to zdjęcie podoba. Ja na nim również, a co do krytyki to słucham z uwagą. Na niej ostatnio sie uczę. Przepraszam źle przeczytałam. Może jest trochę dysonansu na tym zdjęciu..
    Następnym razem inaczej zapozuje. Zobaczymy...

Domyślnie

jesli moge cos doradzic, jesli chcesz sie dowiedziec jak inne osoby odbieraja Twoje zdjecie, to nastepnym razem pokaz samo zdjecie, bez tlumaczenia, komentarzy, wyjasnien itp. uwag narzucajacych chocby podswiadomie cokolwiek... na to miejsce niech bedzie troche pozniej... porownaj to co inne osoby napisza z tym co Ty 'chcialas' lub 'zamierzalas' i na podstawie tego wyciagaj wnioski

Domyślnie

Dobrze

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów