...to zdjęcie czekało na to abym się za nie zabrał![]()
(to taka mała prowokacjadla kolegi bombla żeby tu wstąpił - żadnych złośliwości!)
Szukaj
...to zdjęcie czekało na to abym się za nie zabrał![]()
(to taka mała prowokacjadla kolegi bombla żeby tu wstąpił - żadnych złośliwości!)
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Całe szczęście, że ten długi czas tutaj to jakieś - na moje oko - 1/320 sekundy.I to jest zdecydowany plus. I może przydałoby się trochę życia tchnąć, bo niebo ładne na horyzoncie, a ten asfalt jakiś taki mało ten, bez ikry... Taaaa...
I tylko pytanie takie mnie męczy: dlaczego ono, to zdjęcie jest takie strasznie pionowe?Spytaj Kolegi Elixa, on już wie - jak w słowach piosenki: tra la la, poziomy cacy, tra la, piony be!
To nie route 66, byłyby żółte pasy![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
...tak przekornie zapytam. Czy ten czas to jedyny plus tego zdjęcia?
A jeśli chodzi o asfalt, to czy mógłbym prosić o jakąś wskazówkę? (przed tym jak się za niego zabrałem to on naprawdę był dead)
No na moje amatorskie oko, to ja tu nic innego niż pion nie widzę w takim kadrze, ale jestem otwarty na propozycje.
Kolego Elix proszę o podpowiedź.
Oczywiście, że to nie 66-tka - ale jak ładnie brzmi - taki 'chłyt małketingowy'![]()
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
" Co się polepszy to się znów spieprzy "
Szkoda tego nieba a asfalt ...ale to już było u Bombla.
Jak nie "66" ale chociaż w USA ?
Pozdr.m
BLOG
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
BLOG
Po "lekkim przkadrowaniu" do "normalnej postaci" z takiego formatu niewiele juz zostanie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami