Szukaj
Ładny, prosty, czysty secik.
Na 3 młody wygląda jakby kandydatki na żonę wybierał z menujednak 4 szubciutko wyjaśnia sytuację.
MarcinWilk
Poprawiłbym balans bieli bo leci w żółto-zielony odcień.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Dla mnie za żółtoSecik bardzo fajny.
D300/ N50 f 1.8/ N70-300VR/ Sigma 17-35/ SB 600/
Całkiem udane fotki. Jedynie zastrzeżenia miałbym do wb. U mnie podobnie jak downunder określił....żółto-zielony odcień.
Broniu pisze, że pierwsze ślubianki..... Jak na pierwsze?.....Powiadam nie jest źle.. A kolorki po przesuwałbym troszku suwaczki na ten przykład w lightroom ze stajni już znanej i będziemy zadowoleni.
W 5-tce.. Zdecydowanie w pion i więcej ramion no więcej tak trochę więcej
W 9-tce ciasno jak dla mnie za ciasno
W 10-tka.. Odpada, bowiem nie ma gdzie oka zawiesić...I z nów ciasno jak by... Ale to tylko moja taka prawda sugestia
Reszta pozostaje.......Jest ładnie i czysto jak na pierwszaki mnie się podoba lubię jak pierwszaki pokazują pazurki, bo potem będzie tylko lepiej
Pozdrawiam.
Nie chodzi o to, na co się patrzy, lecz co się widzi.
A dlaczego te wszystkie kadry takie wąskie ?
troszkę szerszego planu wcale by nie zaszkodziło, a nawet pomogło.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Dzięki za komenty co do kolorku to faktycznie jest trochę żółtawo, a dlaczego kadry wąskie więc odpowiedź jest bardzo prosta lechupe nowe szkiełko Tokina 50 -135 nie mogłem się oprzeć i musiałem potestować![]()
kupa sprzętu i brak talentu
Skontaktuj się z nami