Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Untitled_006

Domyślnie Untitled_006

Grunwald tu ostatnio często widać.

Domyślnie

Nie kojarzę o co biega z tym Grunwaldem ???
    Fotka strawna, tylko ta lampa mi się nie widzi....
    Podobno daje się "wystemplowac....

pozdr....
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

kulten
    Gość

Domyślnie

Zbyt czarno to wyszło moim zdaniem. Trochę brakuje mi zdecydowania między dołem a górą. Świetne chmurki trafiłeś tak swoją drogą. I trochę niesjane dla mnie jest to co chciałeś pokazać na tym zdjęciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    I trochę niesjane dla mnie jest to co chciałeś pokazać na tym zdjęciu.
    Duszno i syf. Piękny stary mokry bruk, kanał, trochę śniegu i bloki, w których według miejskiej legendy ludzie czesto - za często popełniają samobójstwa.

Jeżeli ktoś patrząc na to zdjęcie widzi coś innego - to zdjęcie nieudane jest.

Cytat Zamieszczone przez gladar Zobacz posta
    Nie kojarzę o co biega z tym Grunwaldem ???
    Fotka strawna, tylko ta lampa mi się nie widzi....
    Podobno daje się "wystemplowac....

pozdr....
    Plac Grunwaldzki - Wrocław. Kilka osób chyba pokazywało ostatnio.
    Lampa jest. I nawet kabel na niebie. Był, wisiał nie zerwałem. Wisi dalej.

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem po wywaleniu bloku z lewej, przycięciu dołu i wystemplowaniu drucika zdjęcie zyskuje, przy okazji budynek trafia w mocny punkt . Jednym słowem, dwa słowa - ciut inne kadrowanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aumar Zobacz posta
    Moim skromnym zdaniem po wywaleniu bloku z lewej, przycięciu dołu i występlowaniu drucika zdjęcie zyskuje, przy okazji budynek trafia w mocny punkt . Jednym słowem, dwa słowa - ciut inne kadrowanie.
    Spróbowałem. Ciasno się robi - brakuje blasku na bruku i powietrza. I mniejszy bałagan się robi. Niepotrzebnie.

Domyślnie

Jeśli chodzi o bałagan to nie wnikam. Ciaśniej jest wtedy z natury rzeczy i jak to w życiu jednemu pasuje innemu nie. Ale o co chodzi z tym blaskiem? U mnie jak był tak jest.

Domyślnie

Bardzo przyzwoicie zrobione,mz.Dawno nikt nie pokazywał "bloków"...
    Ładny bruk.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plusczyminus? Zobacz posta
    Spróbowałem. Ciasno się robi - brakuje blasku na bruku i powietrza. I mniejszy bałagan się robi. Niepotrzebnie.
    Czy "mniejszy bałagan" to wada, skoro piszesz, że "niepotrzebnie"?
    Pytanie - po co angielskobrzmiące tytuły? Czy już nie potrafimy nic po polsku nazwać?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Czy "mniejszy bałagan" to wada, skoro piszesz, że "niepotrzebnie"?
    Pytanie - po co angielskobrzmiące tytuły? Czy już nie potrafimy nic po polsku nazwać?
    W tym przypadku chciałem bałagan.

Tytuł nie jest angielskobrzmiący tylko po angielsku. Oznacza bez tytułu jak wiesz zapewne. Jpg zapisywany z PSa domyślnie ma taki wpis. A dla mnie domyślnie - tytuł nie ma znaczenia.

Uprawnienia umieszczania postów