Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

nie podobają mi się te zdjęcia - słabe miejsca, słabą wybrałeś pogodę, wszystkie są statyczne i poprostu nudne, na większości auto jest brudne (rozumiałbym gdybyś fotografował je w akcji gdzieś na offroadzie, ale w tych kadrach to woła o pomstę do nieba), kadry nie powalają, ogólnie słabizna.. Te z wnętrza nie są aż tak złe tylko dlatego, że nie widać tak bardzo otoczenia (zielone ściany zamkniętego garażu, brudny dywanik kierowcy... - okropnie to wygląda) i nie widać tak bardzo brudu.
    Żadnego z nich nie pokazałbym w internecie (na ostatnim, które by mogło ujść od biedy, przeszkadza mi że wskazówka prędkościomierza leży na 0. tak ma wyglądać wyczynowe auto?! ...).
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

1. Panowie, przeczytajcie na poczatek temat, potem co jest napisane nad zdjeciami...no a na koniec poszukajcie wlasciwego tematu z Impreza, zamiast kontynowac ten...

2. Dame...
    słabą wybrałeś pogodę
    a) No coz jesli zdjecia mozesz robic w dany dzien to nie ty wybierasz pogode, a o tej porze roku jest szczegolnie ciezko.

na większości auto jest brudne (rozumiałbym gdybyś fotografował je w akcji gdzieś na offroadzie, ale w tych kadrach to woła o pomstę do nieba)
    b) Patrz pkt. 1.

przeszkadza mi że wskazówka prędkościomierza leży na 0
    c) Wole wtykac w kierownice aparat i cykac fotki na postoju niz podczas jazdy, bezpieczniej i pewniej (zarowno ze sie zrobi ok fotke jak i ze sie nie rozbije auta)

tak ma wyglądać wyczynowe auto?!
    d) Gdybys spojrzal uwaznie na zdjecie zegarow zauwazyl bys 1. ze na obrotomierzu czerwone pole zaczyna sie prze 5 tys obrotow, 2. ze przy wskazniku paliwa w baku jest napis diesel. A nazwa Impreza i 150KM nie czynia jeszcze z auta wyczynowym.

Modzie jesli to mozliwe zamknij ten temat, lepiej zeby ludzie pisali na temat wlasciwych w koncu zdjec, ktore tez sie pojawily na forum, bo ludzie nie czytaja chyba tego co stoi nad zdjeciami.
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów