Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Maciej B.

Domyślnie Maciej B.

to tym razem troche wokalu dżemowego, czyli Maciek Balcar

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

6 bardzo mi się podoba, 4 nie przez zbyt jasne czoło

Domyślnie

1 i 6 na tak za koncept i wykonanie.
    2 - na nie - wyszło komicznie
    3-5 na nie - ze względu na obróbkę i powielanie pomysłu...
    i ta ramka, ehhh...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

ramka jak zwykle rzecz gustu. przy ciemnym tle i dodatkowo na ciemnym tle jakos prezentowanie mi nie pasuje.
    Jesli chodzi o 4 to nalozylem na foto filtr w PS.. tak naprawde to koncepcja taka byla zamierzona, chociaz moze faktycznie przez to wyszlo przepalone czolo.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    1 i 6 na tak za koncept i wykonanie.
    2 - na nie - wyszło komicznie
    3-5 na nie - ze względu na obróbkę i powielanie pomysłu...
    i ta ramka, ehhh...
    Jescze wiekszych za przeproszeniem głupot dawno nie czytałem. Na nie ,na nie , na nie - pokaż że potrafisz zrobic cos na takim wysokim poziomie jak kolega, lub uzasadnij te swoje nie...

p.s: mnie się nie podoba 4 ze względu na dziwną obróbkę, dla mnie za jasno i nienaturalnie, jednak cały set jest dla mnie wyznacznikiem dobrego portretu
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

jendryn.. ta wlasnie dziwna obrobka , byla zrobiona na zyczenie samego Macka.

oryginalnie to wyglada tak:

Co do tego "na nie".. zawsze uwazam , ze sa osoby, ktorym sie spodoba i tym, ktorym sie nie spodoba. Nie boje sie krytyki i zawsze staram sie wyciagac informacje, ktore moga byc przydatne. Przeciez nikt nie jest Alfa i omega.

Teraz jeszcze moze do samych fotek i technicznych warunkow, bo chociaz i tak wazne co na foto, to czasem warto wspomniec. Wiec warunki w sumie zadne. Zwykly pokoj w ktorym chlopcy maja probe. Kilka jarzeniowek i jedna lampa na stojaku, ktora sam przynioslem kiedys. Bez zadnych dodatkowych gadzetow, wykorzystalem draperie zaslon i wyposazenia sali. I tyle ode mnie
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Wow!
    Jestem pod wrazeniem, swietne zdjecia!
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Jarek... porażasz mnie swoimi fotkami... kurcze, one zabijaja ogladacza swoim duchem, wyrazem.... Więcej nie powiem bo będzie że włażę w .... Dla mnie Mistrzostwo!!!
    Chyba zostane twoim fanem...o lekcjach nie wspomne.

Pozdr. Paweł

Domyślnie

Dla mnie w tym zestawie najfajniejsza 6 - za koncept i dobrą "grę" modela. Najmniej podchodzi mi 3 bo jest jakaś taka mydlana, a do tego sprawia wrażenie jakby Balcar miał zeza.

PS. A na 2 to za cholerę bym go nie poznał

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów