Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Ale tylko chcę cichutko przypomnieć, to jest dział "przygoda" a nie "Glamour". Jakkolwiek jestem w stanie zrozumieć, że tam się ludzie czepiają o to, że czyjaś skóra na zdjęciu ma fakturę skóry, tak tutaj nie umiem niestety.
    O kadrze, ekspozycji, samym pomyśle ani słowa. Za to z palenia, które ten koń ma, bo je ma, abre mu nie wypalała naprędce, robi się wielkie halo.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madź Zobacz posta
    Ale tylko chcę cichutko przypomnieć, to jest dział "przygoda" a nie "Glamour". Jakkolwiek jestem w stanie zrozumieć, że tam się ludzie czepiają o to, że czyjaś skóra na zdjęciu ma fakturę skóry, tak tutaj nie umiem niestety.
    O kadrze, ekspozycji, samym pomyśle ani słowa. Za to z palenia, które ten koń ma, bo je ma, abre mu nie wypalała naprędce, robi się wielkie halo.
    Nie oglądam zdjęć pod mikroskopem .Ale co poradzę że pierwsze co zobaczyłem to ta nieszczęsna dycha .Koń ma takie umaszczenie że mi osobiście to przeszkadza .

Domyślnie

Czyli prócz usunięcia palenia, trzeba będzie biedaczce zmienić umaszczenie? Właściciele się zasmucą trochę, bo to ładna kobyła jest.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"

Domyślnie

No właśnie widać co wywołuje "niedopracowana" fota...nie skupiamy się przez to piętno na temacie,więc uwaga Jurka jest jak najbardziej słuszna i potrzebna.I nie jest istotne czy to glamour czy makro....to nie ma najmniejszego znaczenia.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ja nie jestem osobą, która twierdzi, że postprocessing to zło, wręcz przeciwnie, uważam, że zdjęcie powinno być dopracowane, tu zgadzam się w 100% z Tobą. Nie rozumiem jednak, dlaczego zostawienie na klaczy palenia, które jest jej integralną częścią jest NIEDOPRACOWANIEM? Rozumiem, że jak ktoś ma nieciekawy kolor oczu , to go zmieniasz, jak ma duży nos, to zmniejszasz, a jak Ci się w ogóle nie podoba, to wklejasz inną osobę. brawa dla Ciebie.
    Jak dla mnie takie teksty są czepianiem się, albo pisaniem dla samego napisania. Czasem lepiej milczeć niż pisać głupoty. Niestety wielu ludzi o tym nie wie.

Nie wiem, może patrzymy na dwa różne zdjecia, bo jak dla mnie jest lepiej dopracowane niż 80% na tym forum.

Domyślnie

Czyli prócz usunięcia palenia, trzeba będzie biedaczce zmienić umaszczenie? Właściciele się zasmucą trochę, bo to ładna kobyła jest.
    Wiesz doskonale że to nie umaszczenie mi przeszkadza Autorkę wątku przepraszam za zamieszanie .Praca mi się bardzo podoba .

Smile

Witam
    Moim skromnym zdaniem lewej strony jest trochę dużo,ale zdjęcie w b.ładnej tonacji.

Madź,nie rób wideł z igły,tzn. z "10".
    Wystarczyło napisać "lubię numerki" i byłoby po sprawie.
    Pozdr.M

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów