Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Licencja na program internet security

Witam,
    Gdzie najtaniej kupić licencje na program typu internet security np. Norton? Widziałem na allegro dość tanio tzw. licencję elektroniczną ale po negatywnych komentarzach mam mieszane uczucia i coś to dla mnie podejrzane. Ktoś kupował u nich? Nie jest to przypadkiem jakiś piracki serial?

Domyślnie

Polecam AVG - Nortona bym się bał !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

używam od 1999 roku i nie miałem problemów ...

http://www.gdata.pl/portal/PL/

...

Domyślnie

Przerabiałem już kilka pakietów i na chwilę obecną Norton wydaje się najlepszy. Kaspersky mi za długo skanuje pocztę, co jest problemem gdy się otrzymuje duże załączniki i z tego powodu odpada. Norton kiedyś strasznie zamulał ale obecnie działa bardzo sprawnie. Poza Nortonem podobał mi się jeszcze F-Secure.

A co myślicie o tej aukcji?

Domyślnie

Na chwile obecna dla stacji roboczej podpietej do netu, z wymaganiem jak najmniejszego obciazenia systemu, nie ma nic lepszego niz NOD32.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Na chwile obecna dla stacji roboczej podpietej do netu, z wymaganiem jak najmniejszego obciazenia systemu, nie ma nic lepszego niz NOD32.
    Podpisuję się pod tym w 100%.
    Mam od ponad dwóch lat, i jestem baaaartdzo zadowolony

Domyślnie

Spróbuj NOD32 - do kupienia praktycznie wszędzie w cenie trochę powyżej 100 zł.

stig mnie wyprzedził
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Potwierdzam, sam używam w firmie NOD32, szybko skanuje pocztę, generalnie spowalnia system dla mnie niezauważalnie. Póki co komputery nic nie "załapały"
    S5Pro;D70;G12;AFS 17-55 2.8 DX;AF 35-70D 2.8;AF 50 1.8;AF 85 1.8;AF 80-200 2.8;Kenko 25mm;SB 600
    Pentax ME super;Pentacon 29 2.8;Pentax-M 50 2.0;Tamron 105 2.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Polecam AVG - Nortona bym się bał !
    ) masz bardzo stare opinie, nie kupuje sie antywira starego, a nie widziałes Nortona 2009. Wygrywa wszystkie testy, równiez te wydajnosciowe ( jest super lekki i szybki) a Kasperski bardzo słabo wypadł niestety w tym roku.
    NIS - dzis nie wim gdzie jest tanio - w grudniu za 3-stanowiskowy up zapłaciłem 155 zł w Vobisie i to było nawet o 100 zł taniej od innych sklepów, ale nie wiem jak to wygląda dzis.

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Taaa... Tak jak Nikon Capture NX2. Norton do olbrzym na glinianych nogach, w porownaniu nawet do Kasperskiego, a Kaspersky z kolei do zolw w porownaniu do NODa.
    Obecnosci w systemie tego ostatniego praktycznie w ogole sie nie czuje.
    w sprawach komputerowych nie polemizuje nigdy z Toba, bo wnioskuje ze masz nieco wieksze rozeznanie, jednak NOD jest zdecydowanie "przereklamowany" - zawsze miałem z nim jakieś wpadki, i jak przeglądam testy - plasuje sie dośc słabo. I jak wyzej - nie znasz Nortona 2009 - zupełnie nowa "konstrukcja" - to juz nie ten stary kobylasty Norton zamulajacy komputer, ta wersja jesn najmniejzasobozerna ze wszystkich antywirów, bardzo szybka, aktualizacje co kilka minut !!, i "zeroobsługowy" - jak ktos chce moze zupełnie zapomniec o konfiguracjach itp. Instaluje i koniec problemu. Całkiem niezła i tania jest GData - dwuletnia wersja na pendrivie 2GB była w MM za 99 zł. Kupiłem dziecku na laptopa - całkiem OK.

o prosze:
    http://www.idg.pl/news/133682/Pakiet...sowe.test.html
    http://bezpieczenstwo.wordpress.com/...t-antywirusow/
    i jeszcze
    http://bezpieczenstwo.wordpress.com/...a-i-firewalli/
    tu ESET gdzies daleko w tyle, ale znam tez publikacje wychwalajace NOD'a ale zazwyczaj na serwerowych systemach
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-03-2009 o 15:16 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    ) masz bardzo stare opinie, nie kupuje sie antywira starego, a nie widziałes Nortona 2009. Wygrywa wszystkie testy, równiez te wydajnosciowe ( jest super lekki i szybki) a Kasperski bardzo słabo wypadł niestety w tym roku.[...].
    Masz 100% racji. Ale... ...jak się raz sparzę, to nie wtykam paluchów do ognia.

Powiem tak: ja Symanteca programy mam i używam, ale świadomie. Nie każdy jest administratorem sieci i dlatego ogólnie nie polecam tych programów zabezpieczających, bo ludziom wystarczy, że umieją robić zdjęcia a znajomość komputera traktują jakoś dodatkowo.

Programy Symanteca zazwyczaj nie są tłumaczone i nagle wyskakujący komunikat powoduje niemal tatychmiastową reakcję zatwierdzenia - co może się skończyć nawet padem systemu.

Pzdr.

P.S.
    Nie wspomnę już o pewnych opcjach, na widok których ludzie głupieją.
    Ostatnio edytowane przez wasilewk ; 07-03-2009 o 15:13 Powód: PS
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów