Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Domyślnie

Ja kilka dni temu wrzuciłem sobie Nortona 360. Jak na razie pozytywnie mnie zaskakuje. Nie muli systemu, ma patenty do czyszczenia cache, defragmentuje dyski. Zauważyłem póki co tylko jeden problem - moduł anty spamu jest trochę durnawy. No i nie mogę dostać się do jego konfiguracji. Za 210zł kupiłem licencję na 3 kompy.

Domyślnie

nis 2009 jest ok sam kupiłem na allo za 130 zł licencję na 3 kompy - w tej cenie nie znadziesz na rynku lepeszej oferty (3 kompy) nod32 jest bardzo dobry lekki i super ale cena jest dwukrotnie wyższa. Sam byłem wielkim sceptykiem nortona ale panowie z symanteca odrobili lekcje i zrobili w końcu dobrego antywira.
    D90|N17-55|N501.8|190XPROB+322RC2|iMac 24'

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Odkopuję.
    Czy ktoś korzystał z obecnych ofert na Norton 360 na alledrogo, "SYMANTEC NORTON 360 2014 PL 3 KOMPUTERY" w cenie 49,90 zł wersja elektroniczna???
    Dodam, że najtańsza wersja pudełkowa tego samego softu w tym samym czasie na aukcjach jest za 109,00zł lub 164,00zł w sklepach internetowych. Na stronie Symanteca również w wersji do pobrania ale za 249,99zł!
    Skąd taka różnica w cenie? Czy to legalne? Skorzystać?

Domyślnie

Mozliwe ze wersja na inny rynek. Wiec, bez opcji przedluzenia licencji.

--
    Jarek
    FX + DX + dobre chęci...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów