Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Domyślnie

Tylu tu specjalistów, że aż się boję odezwać.

Ale się odezwę. Od wielu, wielu lat mam Nortona i nigdy nic groźnego się nie "przedostało". Mam go na wszystkich komputerach podłączonych do netu i przeznaczonych do pobierania danych z zewnątrz. W chwili obecnej, jedno stanowisko kosztuje kosztuje mnie sporo mniej niż 50 PLN (netto) rocznie. Obsługi nie wymaga praktycznie żadnej, jeśli jest ustawiony na automatyczne pobieranie aktualizacji. To tyle. Ale jeśli ktoś chce eksperymentować, to oczywiście nie ma zakazu.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Na chwile obecna dla stacji roboczej podpietej do netu, z wymaganiem jak najmniejszego obciazenia systemu, nie ma nic lepszego niz NOD32.
    Podpisuję się pod tym w 100%.
    Mam od ponad dwóch lat, i jestem baaaartdzo zadowolony

Domyślnie

to moze i ja cos dopiesze

nie testowalem nowego symanteca, ale starsze wersje to byla masakra zamulajaca system, dlatego wszystkie kompy w robocie przestawilem na nod32 i jestem zadowolony

to jesli chodzi o platne programy, jesli jednak ktos nie chce wydawac kasy, zna troche angielski i nie jest komputerowym lajkonikiem, polecam comodo, na chwile obecna nie ma lepszej alternatywy wsrod programow free, a nawet i niektorych platnych
    pozdrawiam
    szerszen
    d50 kit 18-55 + 50 1.8d + sigma 70-300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Podpisuję się pod tym w 100%.
    Mam od ponad dwóch lat, i jestem baaaartdzo zadowolony
    Ale masz samego NOD-a czy cały pakiet Internet Security? Mi sam NOD nawet odpowiadał ale firewall był koszmarny.

Domyślnie

Norton Internet Security 2009 - mam, działa świetnie i niezauważalnie. W porównaniu do wcześniejszych wersji duuuużo szybszy. Pakiet 3 licencji jest interesujący finansowo.

Pozdrawiam

Domyślnie

A czy można kupić NIS 2009 z licencją elektroniczną tak, jak w aukcji, o której pisałem (a sam program ściągnąć z netu)? Czy są tylko wersje pudełkowe?

Domyślnie

Kupiłem niedawno upgrade Norton Internet Sciurity - już trzeci raz - jest OK
    Piter

Domyślnie

Kupiłem dziś NIS 2009 w wersji elektronicznej. Plik instalacyjny ściągnąłem z netu a licencję otrzymałem mailem. Za licencje na 3 stanowiska dałem 130 zł. Wersje pudełkowe najtaniej widziałem za 190 zł, a pudełko w zasadzie nie jest mi do niczego potrzebne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Kupiłem dziś NIS 2009 w wersji elektronicznej. Plik instalacyjny ściągnąłem z netu a licencję otrzymałem mailem. Za licencje na 3 stanowiska dałem 130 zł. Wersje pudełkowe najtaniej widziałem za 190 zł, a pudełko w zasadzie nie jest mi do niczego potrzebne.
    Moja trzystanowiskowa licencja komercyjna (ubgrade) NIS 2009 kosztowała dokładnie tyle samo - klucz aktywacyjny dostałem w ciągu 24h - od chwili dokonania przelewu - wszystko online.

sorry - upgrade
    Piter

Wrzucę i ja swoje 3 grosze używam od około 2 lat NOD32-a i jestem z niego bardzo zadowolony, Można by było powiedzieć, że prawie go nie czuć na systemie.
    NIKON

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów