Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Czytajac na szybko tytul spodziewalem sie duzego, czerwonego auta
    ja też - mówię sobie Bombel by sobie kupił ???? rozrzutny jest ale skoro lubi ......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja też - mówię sobie Bombel by sobie kupił ???? rozrzutny jest ale skoro lubi ......
    Teraz pewnie czyta i rozkoszuje sie naszymi opadnietymi do ziemi szczekami
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Teraz pewnie czyta i rozkoszuje sie naszymi opadnietymi do ziemi szczekami
    Ale bez bicia trzeba przyznać, że zasłużenie
    Bardzo demotywujące
    Pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j_karol Zobacz posta
    Bardzo demotywujące
    Wrecz przeciwnie
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

bombel
    Gość

Domyślnie

Koledzy - dziękuję za ciepłe słowa. Zawstydzacie mnie.

Jednak muszę się podzielić z Wami pewna myślą - nie rozumiem. Naprawdę nie rozumiem... Spodziewałem się komentarza lub dwóch, ewentualnego liczenia przechyłów (jak to ostatnio jest w modzie ), a tu tymczasem wygląda na to, że jakiejś części piszących się podoba.

Ale naprawdę ten obrazek podoba się Wam bardziej niż zdjęcie białego okna z fajnym cieniem na czarnej ścianie? Tego właśnie to już zupełnie nie rozumiem... Przecież tamto okno to dopiero jest fajne okno! Co prawda nie pisze na nim Ferrario, ale to przecież nie ujma, że nie pisze... A cień! Jaki ma cień! A jaka fajna, czysta, płaska i czarna ściana!

Nie twierdzę, że teraz ten obrazek nagle ma się Wam przestać podobać! Ale czemu to bardziej, a tamto mniej - tego nei pojmę... Chociaż mówili mi, że życie jest pełne niezrozumiałych niespodzianek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Koledzy - dziękuję za ciepłe słowa. Zawstydzacie mnie.

Jednak muszę się podzielić z Wami pewna myślą - nie rozumiem. Naprawdę nie rozumiem... Spodziewałem się komentarza lub dwóch, ewentualnego liczenia przechyłów (jak to ostatnio jest w modzie ), a tu tymczasem wygląda na to, że jakiejś części piszących się podoba.

Ale naprawdę ten obrazek podoba się Wam bardziej niż zdjęcie białego okna z fajnym cieniem na czarnej ścianie? Tego właśnie to już zupełnie nie rozumiem... Przecież tamto okno to dopiero jest fajne okno! Co prawda nie pisze na nim Ferrario, ale to przecież nie ujma, że nie pisze... A cień! Jaki ma cień! A jaka fajna, czysta, płaska i czarna ściana!

Nie twierdzę, że teraz ten obrazek nagle ma się Wam przestać podobać! Ale czemu to bardziej, a tamto mniej - tego nei pojmę... Chociaż mówili mi, że życie jest pełne niezrozumiałych niespodzianek.
    ale że Ty prawie profesor fotografii, nie rozumiesz ze fotografia jest jak potrawa - cóż z tego ze ładnie wyglada na talerzu skoro nie smakuje - okno ma za mało soli ,pieprzu i bazyli - a w Ferrario jest to wszystko brakuje tylko tego czerwonego autka gdzieś w głebi i to takiego z lat 50-tych

bombel
    Gość

Domyślnie

Acha. To trochę wyjaśnia.

Dziękuę!

Z tym, że ja i tak bardziej lubię tamto okno.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Mnie brakuje P 911 turbo (czerwonego oczywiście)
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Acha. To trochę wyjaśnia.

Dziękuę!

Z tym, że ja i tak bardziej lubię tamto okno.
    i to jest własnie to !!!!!! dostrzegamy w zdjeciach to co mamy w duszy - pare dni temu wstawiłem w krajobrazie fotkę wpisało mi się dosłownie pare osob ,, generalnie klapa zdjecie sie nie podoba - a mnie szalenie ma klimat mimo ze jak ktos napisał mało szczególów w czerni a mnie to całokowicie nie przeszkadza

Domyślnie

Bombel - chciałeś - masz.
    Mi się to zdjęcie nie podoba. Nie pasuje mi cięcie dołu (krawężnik i barierka mogły by się "kończyć") oraz po prawej gdzie idzie po tym tymczasowym znaku i, co gorsza po balkonie, który chętnie zobaczył bym do końca i małym oddechem. Także nasycenie (wiem, burzowa pogoda) jest dla mnie za silne i (!) HaDeeRowe w odbiorze.

Zdjęcie okienka przegapiłem, więc teraz powiem, ze jest dużo fajniejsze i naprawdę mi się podoba.

Zadowolony?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów