Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jedna chwila :)

Domyślnie Jedna chwila :)

[center:5a528dc83c]Zdjecie zrobione ludziom w nałęczowie przy uzdrowiskach.
    Prosze o koment. do danej fotki. Pozdrawiam.
    1.[/center:5a528dc83c]
    [center:5a528dc83c][/center:5a528dc83c]
    D70 + N DX AF-S 18-55mm/3,5 Sigma DG 70-300 macro F: 4-5.6 + ML-L3 : 1GB + 1GB + 256 Mb

Domyślnie

taaaaa wybitne zdjecie, w ktorym nie wiadomo o co chodzi z flara na gorze, kilkoma przepalami
    a serio, to nie wiem co chciales przekazac...
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

No wkońcu jakieś komenty do fotki a myhsłałem, że znowu nikt się nie wysili.
    Masz małą racje źle zatytuowane zdjęcie ale tak zostanie .
    D70 + N DX AF-S 18-55mm/3,5 Sigma DG 70-300 macro F: 4-5.6 + ML-L3 : 1GB + 1GB + 256 Mb

Domyślnie

przypadkowe zdjecie.
    brak pomyslu
    fotograf bral co bozia dala
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

co to za jasne punkciki - czyżby hoty ?

wybitne zdjecie, w ktorym nie wiadomo o co chodzi
    a może autor poszukuje ludzi ze zdjęcia
    MarcinWilk

Domyślnie

Heh, ja bym się na tej starszej pani na ławeczce skupił i to od drugiej strony ... Mogłoby być ciekawiej ale ja dopiero raczkuję i mogę się mylić
    株式会社ニコン

Domyślnie

Nie podoba mi sie, bo jest za ciemne.

mswilk cos chyba lata w powietrzu i pod slonce lepiej toto widac.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Nono to się postarać bede musiał na coś bardziej szokującego. Wielkie dzieki za sprowadzenie mnie na ziemie tego było mi trzeba. Mimo wszystko mi się fotka podoba.

Domyślnie

mswilk, to nie są "hoty" moim zdaniem, tylko jakieś oświetlone mocnym światłem słońca paprochy unoszące się w powietrzu. Co do tytułu, to na każdym zdjęciu jest uchwycona jakaś "Jedna chwila", tylko jedna jest bardziej wymowna a inna nie... No chyba, że chciałeś przekazać nam, że Ci młodzi ludzie teraz sobie chodzą, a za kilkanaście(dziesiąt) lat będą musieli siedzieć, tak jak ta starsza od nich pani, na ławce.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

O to mi się podoba Nałeczów jest miejscowością uzdrowiskowa więc bardzo dużo staruszków tam chodzi, moze i masz racjeMegazordon,

Uprawnienia umieszczania postów