Rewelacja! dla mnie zwłaszcza 3 i 5
Gratuluję! ...i zazdroszczę...
Szukaj
Rewelacja! dla mnie zwłaszcza 3 i 5
Gratuluję! ...i zazdroszczę...
Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX
Bardzo fajne te zdjęcia. Jak dla mnie, z ostatniej serii najlepsza 15.Długo zajmuje ci dłubanie softem w poszczególnych fotach?
4, 5, 6, cos pieknego. Jednak 6 bez badyla.
7!!!
Klękam, rewelacja!
Gdybym mógł dałbym *****
Ostatnia seria z innej beczki, słabsza i w tym wątku nie będę jej oceniał. Sugeruje zakładanie więcej osobnych wątków.
pozdrawiam
Swietne. Chcialbym je zobaczyc na papierze w duzym formacie. Wszystkie.
Co do watków, po forum Canona mam jakies przyzwyczajenie ze wiekszosc wrzucam w jedna galerie, ale jeśli jest mozliwosc tworzenia oddzielnych galerii, to dla mnie jest to bardzo fajne rozwiazanie.
Co do obrobki. Ostatnimi czasy staram sie bardziej przykladac do fotografii podczas jej robienia niz potem spedzanie godziny w PS nad obrobka. Oczywiscie bywaja sytuacje,ze jak w przypadku pejzarzu o kontrastowym niebie i ziemi, czasem korzystam z mozliwosci rawa i wywoluje 2 fotografie z odpowiednim naswietleniem obu czesci ilacze w jedno. STad np kolega zauwazyl pedzel maskujacy na tym widoku z postaciami. Ale zawsze jestem otwwarty na dyskusje co podciagnalem i po co. W koncu po co sie czarowac - niewiele osob tak naprawde prezentuje fotografie wyplute prosto z aparatu.
Pozdr. Jarek
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
5-tka najfajniejsza...most pięknie zrównoważony łodzią wszystko zawieszone w tej samej przestrzeni...6-ka też niezła, choć gałąż jest jakby wklejona z innej bajki.
z dodanych 10 i 11 rewelacja , 15 -stka równie dobra![]()
7 to obraz na sciane po prostu dech zapiera 12 -16 -18 PIEKNE co do mgly to jak dla mnie zyje
Pozdrawiam zycze wielu sukcesow. I prosze o autograf
Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku—Janusz L Wiśniewski
Skontaktuj się z nami