Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: ****

Domyślnie

Rewelacja! dla mnie zwłaszcza 3 i 5
    Gratuluję! ...i zazdroszczę...
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Domyślnie

Bardzo fajne te zdjęcia. Jak dla mnie, z ostatniej serii najlepsza 15. Długo zajmuje ci dłubanie softem w poszczególnych fotach?
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

PaweleM
    Gość

Domyślnie

4, 5, 6, cos pieknego. Jednak 6 bez badyla.

Domyślnie

7!!!

Klękam, rewelacja!
    Gdybym mógł dałbym *****

Ostatnia seria z innej beczki, słabsza i w tym wątku nie będę jej oceniał. Sugeruje zakładanie więcej osobnych wątków.

pozdrawiam
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Swietne. Chcialbym je zobaczyc na papierze w duzym formacie. Wszystkie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ta seryjka moooocno nasycona....
    Wybrałbym ....dróżkę do Księżyca.....
    BW kompletnie mi tu nie trybi i ....jakieś takie...no ,ale na BW to ja sie nie znam i nie lubię.....
    14-tka do albumu.....
    Łódki OK,jaśniej i mniej...deczko,kolorku...
    Ogólnie, to wszystko co pokazujesz jest dobre,szczególnie część zamglona.....
    Moje zdanie j/w. Swietne prace, pozostaje mi tylko pogratulować.

Domyślnie

Co do watków, po forum Canona mam jakies przyzwyczajenie ze wiekszosc wrzucam w jedna galerie, ale jeśli jest mozliwosc tworzenia oddzielnych galerii, to dla mnie jest to bardzo fajne rozwiazanie.

Co do obrobki. Ostatnimi czasy staram sie bardziej przykladac do fotografii podczas jej robienia niz potem spedzanie godziny w PS nad obrobka. Oczywiscie bywaja sytuacje,ze jak w przypadku pejzarzu o kontrastowym niebie i ziemi, czasem korzystam z mozliwosci rawa i wywoluje 2 fotografie z odpowiednim naswietleniem obu czesci ilacze w jedno. STad np kolega zauwazyl pedzel maskujacy na tym widoku z postaciami. Ale zawsze jestem otwwarty na dyskusje co podciagnalem i po co. W koncu po co sie czarowac - niewiele osob tak naprawde prezentuje fotografie wyplute prosto z aparatu.

Pozdr. Jarek
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

5-tka najfajniejsza...most pięknie zrównoważony łodzią wszystko zawieszone w tej samej przestrzeni...6-ka też niezła, choć gałąż jest jakby wklejona z innej bajki.

Domyślnie

z dodanych 10 i 11 rewelacja , 15 -stka równie dobra

Oszczędny w słowach Awatar Gniewna
    Miasto
    Bialystok / New York

Domyślnie

7 to obraz na sciane po prostu dech zapiera 12 -16 -18 PIEKNE co do mgly to jak dla mnie zyje
    Pozdrawiam zycze wielu sukcesow. I prosze o autograf
    Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku—Janusz L Wiśniewski

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów