Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Ta, ja tez kolor, ale daje rade.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

letko pogrzebałem w celu poprawienia

Domyślnie

MZ lepiej
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

wg mnie również. chociaż wrażenie, że leci nadal jest i biała obwódka też :P

Domyślnie

zawsze wchodząc na Twoje zdjęcia harb wiem, że zobaczę porządną robotę, tak jest i tym razem
    bardzo mi się podoba

Domyślnie

Nabralo wyrazu. Jest OK.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    wg mnie również. chociaż wrażenie, że leci nadal jest i biała obwódka też :P
    ale Ty Erde aptekarz jesteś - obwodka jakas tam jedna musi być , co do krzywizn chyba trochę perpektywe zwaliłem, inna sprawa ze tam chodnik jest pod pewnym katem i to tez robi ujemne wrazenie - nastepnym razem sie poprawię (ja się zawsze za mocno spieszę w pokazywaniu zdjeć )

Domyślnie

Nie rozumiem powiększania,bo normalnie nie widać tego...Świadczy to o dociekliwości lub.....upierdliwości.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

kulten
    Gość

Domyślnie

Uważam, że wersja pierwotna lepiej wyszła. Np ściany dźwigu są nazbyt czarne w stos. do tych z wersji wcześniejszej. Poza tym zbyt silny kontrast nie pomógł a wręcz pogorszył sprawę zatem ja głosuję na wersję 1.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Uważam, że wersja pierwotna lepiej wyszła. Np ściany dźwigu są nazbyt czarne w stos. do tych z wersji wcześniejszej. Poza tym zbyt silny kontrast nie pomógł a wręcz pogorszył sprawę zatem ja głosuję na wersję 1.
    ja tak uwazam cały czas wersja nr 1 jest bardziej plastyczna - mimo tych drobnych niedociagnięc (ktore na spokojnie poprawię )

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów