Jedynka robi wrażenie, cudna, bardzo podoba mi się konwersja do bw
Szukaj
Jedynka robi wrażenie, cudna, bardzo podoba mi się konwersja do bw
Bardzo mi się podoba zdjęcie drugie. Sam w niedalekiej przyszłości mam w planach zrobić wnętrza kościołów. Tak, dwójka jest fajowa!
Super, byłem tam kilka razy. Niesamowite miejsce. Moja matka pracowała przy renowacji niektórych części. Ponoć sowieci zostawili po opuszczeniu budowli szlaczki na ścianach: sierp-młot-gwiazda. I tak w różnych kombinacjach.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Za przedmówcami. Zdjęcie nr 2 jest bardzo fajne. Podoba mi się to, że jest zachowane naturalne oświetlenie i tworzy się przez to wrażenie głębi.
o tak! zawsze o to apeluję, a przynajmniej staram się.
nawet jak ktoś tam po takiej lekcji pojedzie i zrobi lepsze zdjęcie od naszego
nasz kraj jest pełen takich perełek, o których niewiele osób zdaje sobie sprawy, często mając je pod samym nosem.
zapomniałem napisać że zdjęcie numer 2 mi się podoba bardziej od zdjęcia numer 1.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Bardzo i popieram ten post pod kątem podawania informacji o ciekawych obiektach. Człek przecie całe życie się uczy ...
Pozdrawiam
NIKON
Fajnie się ogląda..........wracają wspomnienia.
Kiedyś było to miejsce docelowe rowerowych wycieczek i nie wyglądało tak dobrze jak teraz.
2,3,4,1 - a tak sobie ustawiłam![]()
NIKON - system
jak zwykle u Ciebie - starannie i dobrze![]()
Skontaktuj się z nami