Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Lubiąż

Domyślnie

Jedynka robi wrażenie, cudna, bardzo podoba mi się konwersja do bw

autograf
    Gość

Domyślnie

Bardzo mi się podoba zdjęcie drugie. Sam w niedalekiej przyszłości mam w planach zrobić wnętrza kościołów. Tak, dwójka jest fajowa!

Domyślnie

Super, byłem tam kilka razy. Niesamowite miejsce. Moja matka pracowała przy renowacji niektórych części. Ponoć sowieci zostawili po opuszczeniu budowli szlaczki na ścianach: sierp-młot-gwiazda. I tak w różnych kombinacjach.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Za przedmówcami. Zdjęcie nr 2 jest bardzo fajne. Podoba mi się to, że jest zachowane naturalne oświetlenie i tworzy się przez to wrażenie głębi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    To jest plotka, rozmawiałem na ten temat z przewodnikiem .
    plotka, ze chciał kupić czy że był ? Bo, ze był to widziałem na zdjęciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    uważam że powinniśmy umieszczać opisy ciekawych miejsc które prezentujemy na fotografiach
    o tak! zawsze o to apeluję, a przynajmniej staram się.
    nawet jak ktoś tam po takiej lekcji pojedzie i zrobi lepsze zdjęcie od naszego

nasz kraj jest pełen takich perełek, o których niewiele osób zdaje sobie sprawy, często mając je pod samym nosem.

zapomniałem napisać że zdjęcie numer 2 mi się podoba bardziej od zdjęcia numer 1.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Obiecałem że będą następna więc są

3

Pierwsze w kolorze

4

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Bardzo i popieram ten post pod kątem podawania informacji o ciekawych obiektach. Człek przecie całe życie się uczy ...
    Pozdrawiam
    NIKON

Domyślnie

Fajnie się ogląda..........wracają wspomnienia.
    Kiedyś było to miejsce docelowe rowerowych wycieczek i nie wyglądało tak dobrze jak teraz.

2,3,4,1 - a tak sobie ustawiłam
    NIKON - system

Domyślnie

jak zwykle u Ciebie - starannie i dobrze

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów