Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Kolejne próby

Domyślnie

no czytałem, że ona właśnie wdmu****e syfki bo nie jest taka sterylna jak sie wydaje

Domyślnie

Wg mnie najlepiej skoczyć do jakiegokolwiek marketu z elektroniką - w każdym mają zestawy czyszczące. Konstrukcja gruchy nie wymaga szczególnej filozofii więc nie ma też sensu przepłacać, od przeszło roku używam najprostszej gruchy Hama i jest ok. Ważne, żeby była przeznaczona do czyszczenia sprzętu fotograficznego, a nie, tak jak wspomniałeś, np. apteczna.

PS. Jeśli już zabierzesz się za dmuchanie to polecam rozstawić statyw, puszkę zamocować obiektywem w dół, zdjąć go i dmuchać aż będzie czysto
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokornik Zobacz posta
    no czytałem, że ona właśnie wdmu****e syfki bo nie jest taka sterylna jak sie wydaje
    ..dlatego najpierw na mokro trzeba przemyc i przesuszyc, zeby sie pozbyc resztek talku i innych syfow.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

dobra dzięki a wasze opinie n.t. zdjęć?

Domyślnie

Jedynka do mnie nie trafia - nie podoba mi się ten badyl. W dwójce wystemplowałbym blika, lekko ciachnął górę, odrobinę tylko mocniej dół i byłoby ok
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokornik Zobacz posta
    dobra dzięki a wasze opinie n.t. zdjęć?
    Na jedynce nie odnajduję żadnej kompozycji, a dwójka ma lichą ekspozycję.

Ale na pewno obie są wykonane jak najbardziej zgodnie z prawami fizyki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów